Ankara Polatlı Belediyesi Açık Artırmayla 35 Adet Arsa Ve Tarla Satışı Yapacak! Taşınmazların Tahmini Satış Fiyatları Belirlendi!

Ankara Polatlı Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede arsa ve tarla statüsünde toplam 35 adet taşınmazın satışı gerçekleştirilecek.
Ankara Polatlı Belediyesi Açık Artırmayla 35 Adet Arsa Ve Tarla Satışı Yapacak! Taşınmazların Tahmini Satış Fiyatları Belirlendi!

Ankara Polatlı Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede arsa ve tarla statüsünde toplam 35 adet taşınmazın satışı gerçekleştirilecek. Polatlı belediyesi 35 adet taşınmaz için 16 Ekim 2020'de açık teklif usulü ile ihale düzenleyecek.

Türkiye'de belediyeler mülkiyetlerinde bulunan taşınmazları satarak belediye bütçelerine ek kaynak oluşturmaya devam ediyorlar. Belediyelerden satılan bu taşınmazlar ihale ile satışa çıkarılıyorlar. Her belediye ihale şartlarını kendisi belirliyor.



POLATLI BELEDİYESİ 35 ADET TAŞINMAZI SATACAK



Ankara Polatlı Belediyesi de son yayımlanan resmi ilanla ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 35 adet taşınmazın satışa çıkarıldığını duyurdu. İhale bilgilerini de paylaşan Polatlı Belediyesi 35 taşınmaz için 16 Ekim 2020 tarihinde ihale gerçekleştirecek. Bu ihalede açık teklif usulü uygulanacak.



ARSA VE TARLALAR İHALEYLE YENİ SAHİPLERİNİ BULACAK



Polatlı Belediyesi ihale ile satılacak olan taşınmazlar hakkında bilgi verdi. Buna göre satılacak taşınmazların 26'sı arsa satüsünde 9'u ise tarla statüsünde bulunuyor. Bu taşınmazlar için tahmini satış bedelleri de belirlendi. Buna göre taşınmazlar 8.700 TL ile 97.000 TL arasında değişen fiyatlarla ihaleye çıkacaklar.



AÇIK ARTIRMA İLE SATIŞ İŞLEMİ YAPILACAK



Açık artırma usulü ile satılacak olan taşınmazların ihalesi Polatlı belediyesi Toplantı Salonunda belediye encümeninin huzurunda yapılacak. İhaleye katılacak olan vatandaşlar ihale şartnamesini 100 TL karşılığında Polatlı belediyesi'nin ilgili biriminden satın alabilecekler. İhalede açıklanan geçici satış bedelleri baz alınarak verilecek en yüksek teklifler ihale kazananı olarak duyurulacak. İhaleyi kazananlar maddi yükümlülüklerini yerine getirdiklerinde taşınmazların tescilleri bu kişilerin üzerlerine yapılacak.



Emlak365.com