Ankara'da 102 m2 3+1 Daire Ziraat Bankası'ndan 68.250 Bin TL'ye Satılık

Ziraat Bankası'na ait ve Ankara ile 81 şehirde yer alan konutların satışı için duyurular güncellendi. Yeni ilanlarda 3+1 daireler 68.250 bin TL'den başlıyor.
Ankara'da 102 m2 3+1 Daire Ziraat Bankası'ndan 68.250 Bin TL'ye Satılık

Ziraat Bankası kendisine ait olan konutların satışları için çok sayıda yeni duyuru yayımladı. Yeni duyurular ile ilan edilen satış listeleri, konutların satış fiyatları ve ev alacaklar için sunulan yeni imkanlar haberimizde.

ZİRAAT BANKASI'NDAN KONUT SATIŞ İLANLARI

Ziraat Bankası'nın resmi sitesinden yayımlanan yeni ilanlarda farklı iller ve çok sayıda ilçede geçerli konut satış duyuruları bulunuyor. İhale ile yapılacak olan konut satışları için vatandaşların önceden bankaya başvuruda bulunması ardından ise ihaleye dahil olmaları gerekiyor. Konut alacaklar için ilk işlem ise konut satış ilanlarına ulaşmak.

Çeşitli özelliklerde ev satışı yapan Ziraat Bankası bu duyurularını kendisine ait gayrimenkul sitesi üzerinden ilan ediyor. Ziraat Bankası Gayrimenkul Satış sayfası üzerinden vatandaşlar satış listelerine ulaşabilirler. Konut satışlarında müşterilere 1+0 daireden 7+2 daireye kadar çok sayıda apartman konutu seçeneği sunuluyor.

Bankadan ev alacaklar için ayrıca dubleks evler, bahçeli evler, köy evleri seçenekleri de mevcut. Vatandaşlar kendilerine uygun konut arayacakları zaman evin özelliklerne göre, bulundukları şehre göre, fiyata göre arama yapabilirler.

Ankara'da 68.250 Bin TL'ye 3+1 Ev

Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarılan konutlar arasında Ankara Beypazarı'nda yer alan 3+1 daire bulunuyor. 102 metrekare büyüklüğündeki konut için banka 68.250 TL ilk teklif fiyatı belirledi.

Ankara'da 102 m2 3+1 Daire Ziraat Bankası'ndan 68.250 Bin TL'ye Satılık

ÇOK SAYIDA ŞEHİRDE KONUT SATIŞI MEVCUT

Yukarıda yer alan Ankara'daki konut satışının dışında Ziraat Bankası'nın çok sayıda şehirde konut satışı mevcut. Bankanın müşterilerine duyurduğu satışların çok küçük bir bölümüne dair görselleri paylaşıyoruz.

Ankara'da 102 m2 3+1 Daire Ziraat Bankası'ndan 68.250 Bin TL'ye Satılık

Ankara'da 102 m2 3+1 Daire Ziraat Bankası'ndan 68.250 Bin TL'ye Satılık

Yukarıda yer alan satış listesi bankanın resmi sitesinden alınmıştı. Ayrıca bu satış ilanları çok az bir duyuru kapsamakla beraber Ziraat Bankası'nın sitesinde çok daha fazla ilan bulunmakta.

ZİRAAT BANKASI'NIN KONUT SATIŞLARINA BAŞVURU YAPMAK İSTEYENLER İÇİN

Ziraat Bankası'nın konut satışlarına başvuruda bulunacaklar için tüm işlemler ya banka şubesinden yada bankanın internet bankacılığı işlemlerinden tamamlanacak. Müşteriler bulundukları illerdeki Ziraat Bankası şubelerine giderek konut almak istediklerini bildirerek ihalelere başvuruda bulunabilirler. Başvuruların ardından ise internet bankacılığı işlemleri üzerinden satışa çıkarılan konutlar için teklfilerini verebilirler. Banka ilk teklif fiyatlarını kendi belirliyor müşteriler o fiyatlar üzerinden kendi tekliflerini sunuyorlar.