Ankara'da 42 Bin TL'ye Ev Sahibi Olma Fırsatı! Türkiye'nin 81 İlinde Halkbank'tan Satılık Ucuz Konutlar!

Türkiye'de konut satın almak isteyen vatandaşları yüksek fiyatlar vazgeçirmeye devam etse de bankalar uygun fiyatlarla konut satışı yapmayı sürdürüyorlar. Bu bankalardan birisinin de Halkbank olduğu biliniyor. Halkbank'tan uygun fiyata konut nasıl satın alınır? Halkbank konut satış ilanlarına nasıl bakılır? Halkbank'tan konut satın almak için teklif nasıl verilir?
Ankara'da 42 Bin TL'ye Ev Sahibi Olma Fırsatı! Türkiye'nin 81 İlinde Halkbank'tan Satılık Ucuz Konutlar!

Türkiye'de son dönemlerde konut fiyatları oldukça arttı. İnşaat maliyetlerinde meydana geken yükselişler konut fiyatlarına zam olarak yansımaya devam ediyor. Neredeyse her hafta zamlanan konuıt fiyatları ev satın almak isteyen vatandaşların ise gözünü korkutuyor. Oldukça yüksek tutarlara çıkan fiyatlar ortalama bir vatandaşın ev sahibi olma hayaline büyük bir darbe vuruyor.

Konut fiyatlarında meydana gelen artışın ardından vatandaşlar uygun fiyata konut nasıl satın alınır sorusuna cevap arıyorlar. Bu konuda pek alternatif bulunmamasına rağmen yine de bankalar vatandaşlara önemli bir imkan sunuyor. Bankaların mülkiyetinde olan konutların kısa süre içerisinde nakte çevrilebilmesi için uygun fiyatlarla satılabiliyor.

BANKALAR NEDEN UYGUN FİYATA KONUT SATIŞI YAPIYOR?

Bankaların konut satışlarında neden uygun fiyat istedikleri de merak konusu olmaya devam ediyor. Bunun da açıklamasını bankalar yapıyorlar. Özellikle kamu bankaları bu konuda oldukça gelişmiş bir sisteme sahipler. Bankalardan kredi kullanıp evlerini ipotek gösteren müşteriler bu kredileri geri ödemediklerinde borcun karşılığı olarak konut mülkiyetlerini bankalara devrediyorlar. Bu şekilde bankaların mülkiyetinde çok sayıda konut oluyor. Bankalar da bu konutları satıp bakit olarak bilonçolarına en kısa sürede eklemek istedikleri için uygun fiyata konut satın alma imkanı doğabiliyor.

Türkiye'de konut satışı yapan bankaların önde gelenlerinden birisinin de Halkbank olduğu biliniyor. Halkbank'tan uygun fiyata ve hatta bazen piyasanın yarı fiyatına konut satın alınabiliyor. Bunun için yapılması gereken Halkbank Gayrimenkul interlet sitesinde yer alan konut satış ilanlarını incelemek ve bu konutlar için Halkbank'a teklif vermek. Bunu yapan vatandaşlar tahmin bile edemeyecekleri fiyatlarla konut satın alabiliyorlar.

HALKBANK GÜNCEL KONUT SATIŞ İLANLARI

Halkbank üzerinden Türkiye'nin 81 ilinde çeşitli niteliklerde konut satış ilanı yayınlanıyor. Bu ilanlar da sürekli olarak güncelleniyor. Emlak365 olarak okuyucularıma bu ilanların en dikkat çekici olanlarını derledik. Ancak daha fazla ilan için Halkbank Gayrimenkul'ün internet sitesinin incelenmesi gerekiyor.

Halkbank tarafından satışa çıkarılan konutlar arasında Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan 75 metrekarelik bir konut da bulunuyor. Bu konutun fiyatının 42 Bin TL olduğu bildirildi.

Halkbank tarafından satışa çıkarılan bir diğer konut ise Çorum Merkez'de bulunuyor. Banka 85 metrekarelik bu konut için 47 Bin TL fiyat belirledi.

Düzce Merkez'de bulunan 116 metrekarelik konut da Halkbank satış ilanı ile satılığa çıkarıldı. Banka bu konut için 112 Bin TL fiyat biçti.

Halkbank İzmir'in Bergama ilçesinde de bir konutu satışa çıkardı. 110 metrekarelik bu konut için banka 99 Bin TL fiyat belirledi.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bulunan 106 metrekarelik konut Halkbank'ın satışa çıkardığı konutlar arasında bulunuyor. Bu konut için de 75 Bin TL fiyat belirlendi.

HALKBANK KONUT SATIŞ İLANLARINA NASIL TEKLİF VERİLİR?

Halkbank konut satış ilanlarını inceleyip bir konuta teklif vermek isteyen vatandaşlar öncelikle en yakın Halkbank şubelerine giderler. Burada konutun muhammen bedelinin yüzde 3'ü geçici teminat olarak yatırılır. Ayrıca Gayrimenkul Satış Şartnamesi imalazanarak müşterilere sisteme girip teklif verebilecekleri bir şifre verilir. Bu şekilde müşteriler tekliflerini verip konut satın alma sürecini başlatabilirler.