Ankara'da Emlak Sektöründe Faaliyet Gösteren Şirket Korkordato Başvurusunda Bulundu

Türkiye'de işleri yolunda gitmeyen şirketlerin başvurdukları yol olan konkordato ilan edilmesi ile alakalı olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Ankara'da Emlak Sektöründe Faaliyet Gösteren Şirket Korkordato Başvurusunda Bulundu

Türkiye'de işleri yolunda gitmeyen şirketlerin başvurdukları yol olan konkordato ilan edilmesi ile alakalı olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ankara'da emlak sektöründe faaliyet gösteren önemli şirketlerden Özkıratlı İnşaat korkordato başvurusu yaptı.

Türkiye'de ekonomik gelişmelere bağlı olarak bazı şirketlerin zaman zaman korkordato ilan etmesine yönelik hamleler gelmeye devam ediyor. Bu konuda son haber Ankara'dan geldi. Ankara'da faaliyet gösteren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi korkordato istedi.



ANKARA'DA ÇOK SAYIDA PROJEYE İMZA ATAN ŞİRKET KONKORDATO İSTEDİ



Ankara'da önemli projelere imza atmış şirketin zor günler yaşaması neticesinde korkordato istemesi şaşkınlık yarattı. Şirket Ankara'da Elvan, Eryaman 1, Eryaman 3, Eryaman Rezidans ve İzoser Rezidans gibi öenmli projelere imza atmıştı.



Ayrıca Özkıratlı İnşaat halen daha Saray İşyerleri, Çayyolu, Batıkent, Batıkent 1+1, Batıkent 2+1 ve Batıkent Okul gibi projelere devam ediyordu.



KONKORDATO DURUŞMASININ TARİHİ BELLİ OLDU



Ankara'da 10 yıldır emlak sektöründe hizmet veren şirketin korkordato başvurusu neticesinde konkordato duruşmasının 19 Ekim 2020'de saat 09:15'te gerçekleşeceği belirtildi.



Mahkemenin vereceği karar ile şirketin ve devam eden projelerin akıbeti belli olacak. Şirketin konuyla alakalı olarak her iki sonuçla alakalı olarak planlamasını yaptığı iddia edildi.



Emlak365.com