Ankara'da Mülkiyeti Belediyeye Ait Tam Hisseli Ev ve Avlusu 30 Bin 46 TL'ye Satılık

Ankara'nın Şereflikoçhisar Belediyesine ait olan bir taşınmazın satışı için ihale düzenlenecek. Ev ve avlusunu satacak olan belediye başkanlığı gayrimenkul için 30.046 TL fiyat belirledi.
Ankara'da Mülkiyeti Belediyeye Ait Tam Hisseli Ev ve Avlusu 30 Bin 46 TL'ye Satılık

Ankara'nın Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı yayımladığı satılık gayrimenkul ilanı ile gündemde. Mülkiyeti belediyeye ait olan bir gayrimenkul için ihale düzenleyeceğini bildiren belediye başkanlığı hem taşınmazın özelliklerini hemde satışı yapılacak gayrimenkul için ihale detaylarını paylaştı.

BELEDİYEDEN SATILIK EV VE AVLUSU

İhaleye göre satışı yapılacak olan gayrimenkul toplam 648 m2 alana kurulu. Arsa üzerinde bir ev bulunuyor. Ev ve bahçesi ile birlikte tam hisseli satışı yapılacak olan gayrimenkul için kurum 14 Mart tarihinde ihale düzenleyecek. İhale işlemlerine katılmak ve satışı yapılacak olan gayrimenkul için teklif vermek isteyenler, belediyenin bildirdiği şekilde başvurularını yapacaklar.

Ankara'da Mülkiyeti Belediyeye Ait Tam Hisseli Ev ve Avlusu 30 Bin 46 TL'ye Satılık

Belediye tarafından yayımlanan duyuruda satış işlemlerinin nasıl yapılacağı hakkında bilgi verildi. Vatandaşlar için yapılan açıklamada "Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda listede İlçesi, Mahallesi, Ada/Parsel numarası, Alan metrekare, Muhammen bedeli, Geçici Teminat, Taşınmazın niteliği, Belediye hissesi, İhale tarihi ve İhale saati yazılı taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince, Açık Artırma Teklif usulü ile mülkiyet satışı yapılacaktır." ifadeleri yer aldı.

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

Öncelikle Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı ihale işlemelrinin 14 Mart saat 10.00'da yapılacağını açıkladı. Bu tarihte ihaleye katılacak olanlar başvurularını bir gün öncesinden tamamlamalılar. Başvuru ücreti 902 TL olarak duyurulurken bu ücreti ödeyen vatandaşlar, daha sonra aşağıda yer alan evrakları teslim edecekler.

İhale Başvuru Evrakları

Belediye başvuruların "1-İhale dilekçesi, 2-İkametgâh belgesi, 3-Nüfus cüzdan sureti, 4-Noter tasdikli imza sirküleri, 6-Geçici Teminat Bedeli, 7-Temsil durumunda noterce tasdikli vekâletname, 8-Borcu olmadığına dair belge, 9- Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığına borç ilişiği olmadığına dair yazı" evrakları ile yapılacak.

İhaleye ilişkin tüm detaylar Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden öğrenilebilecek.