Antalya, Ankara, İzmir, Kocaeli, Mersin'de 5 Belediyeden Kiralık İşyeri İlanları

5 farklı şehirde yer alan belediye başkanlıkları ile farklı kurumlar kiralık işyeri ilanı yayımladılar.
Antalya, Ankara, İzmir, Kocaeli, Mersin'de 5 Belediyeden Kiralık İşyeri İlanları

5 farklı şehirde yer alan belediye başkanlıkları ile farklı kurumlar kiralık işyeri ilanı yayımladılar. Söz konusu kiralık işyeri ilanlarının detayları, kiralanacak olan işyerinin cinsi ve ihale başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağı haberimizde.

Belediye başkanlıkları Şubat ayında gerçekleştirecekleri işyeri kiralama ihalelesine dair duyuruları yayımlamaya devam ediyorlar.



Antalya, Ankara, İzmir, Kocaeli, Mersin'de yer alan 5 farklı belediye başkanlığı ile bir kamu kurumu farklı cinslerde işyeri kiralayacaklarını ilan ettiler. Tamamı Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek ihaleler için başvurular da başlamış durumda.



5 ŞEHİR GÜNCEL İHALE İLANLARI



Ocak ayının son haftası kapsamında yayımlanan duyurulara göre; Antalya, Ankara, İzmir, Kocaeli, Mersin'de yer alan 4 belediye ile orman işletme aşağıda yer alan gayrimenkullerini 1, 3 yada 5 yıllığına kiralayacaklar.



Kepez Belediyesi 3 yıllığına büfe kiralayacak.



Mezitli Belediye Başkanlığı farklı türde taşınmaz kiralayacağını ilan etti.



Mamak Belediyesi kendisine ait olan halı saha ve işyeri kiralayacağını ilan etti.



İzmir İli Çevre Koruma Vakfı işyeri, dükkan kiralayacağını duyurdu.



Orman Genel Müdürlüğü mesire alanı kiralayacak.





BELEDİYE BAŞKANLIKLARINDAN KİRALIK İŞYERİ İLANI



Kamu kurum ve kuruluşları mülkiyetleri kendisine ait olan işyerlerinin belli bir süreliğine kiralanması için ihale düzenliyorlar. Bu ihalelere açık yada kapalı ihale usulü olup vatandaşların katılma hakları bulunuyor. İhalelere katılmak için ise standart bir kaç koşulun sağlanması gerekiyor.



Bu koşulların ilki ihale için yayımlanan şartnamelerdeki genel esaslara uygun olmak. Esaslar kamu kurumlarınca satışı yada kiralanması yapılacak gayrimenkule göre belirleniyor. İkinci koşul ise talep edilen evrakları derlemek, geçici teminat bedelini ödemek.



Emlak365.com