Antalya Döşemealtı Belediyesi 30 Milyon TL'lik Bedelle 82.466 Metrekarelik Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Antalya Döşemealtı Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 82.
Antalya Döşemealtı Belediyesi 30 Milyon TL'lik Bedelle 82.466 Metrekarelik Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Antalya Döşemealtı Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 82.466 metrekarelik arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulü ihaleyle yapılacak olan ihale 18 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Son dönemlerde Türkiye genelinde arsa satışları hız kazandı. Yeni konut projelerine başlamak isteyenler veya arsa yatırımı yapmak isteyenler belediyeler tarafından açılan arsa ihalelerine büyük bir talep gösteriyorlar. Arsa satan belediyeler listesine Antalya Döşemealtı Belediyesi de katıldı.



DEV ARSA İHALEYLE SATILACAK



Döşemealtı Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 82.466 metrekarelik arsa ihaleyle satılacak. 18 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleyle yeni sahibi belirlenecek olan arsa için teklifler kapalı teklif usulüyle alınacak. Bahsi geçen ihale Döşemealtı Belediyesi toplantı salonunda yapılacak.



MUHAMMEN BEDEL AÇIKLANDI



İhaleyle satılacak olan arsa için Döşemealtı Belediyesi ayrıntılı bilgilendirmede bulundu. Buna göre ilçenin Yağca Mahallesi'nde bulunan arsa için 30.000.000 TL muhammen bedel belirlendi. Ayrıca ihaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişiler ihale tarihinden önce Döşemealtı Belediyesi'ne 900.000 TL'lik geçici teminat bedelini ödemeleri gerekiyor.



AÇIK ARTIRMA YAPILMAYACAK



Kapalı teklif usulü ile alınacak olan teklifler nedeniyle ihalede açık artırma yapılmayacak. Muhammen bedel üzerinde en yüksek teklifi veren gerçek veya tüzel kişi arsanın yeni sahibi olmaya hak kazanacak.



Emlak365.com