Aralık Ayının Yeni Satılık Lojmanlar İlanları: Kamu Devlet Memur Lojman Satışı 2020

Emsallerinin çok daha altında fiyatlarla satılması nedeniyle ucuz ev sahibi olmak isteyen kişilerin yakından takip ettikleri kamu lojman satışı için yeni ilanlar yayımlandı.
Aralık Ayının Yeni Satılık Lojmanlar İlanları: Kamu Devlet Memur Lojman Satışı 2020

Emsallerinin çok daha altında fiyatlarla satılması nedeniyle ucuz ev sahibi olmak isteyen kişilerin yakından takip ettikleri kamu lojman satışı için yeni ilanlar yayımlandı. Peki, kamu lojmanları satışı hangi illerde var, lojmanlar satılacak mı?

Kamu lojman satışları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Süreçte ucuz ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar emsallerinden çok daha ucuz fiyatlarla satılması nedeni ile satılık kamu konutu ve devlet lojmanı ilanlarını yakından takip ediyorlar.

ARALIK AYI SATILIK LOJMAN İLANLARI YAYIMLANDI! LOJMAN SATIŞLARI NE ZAMAN?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından lojman satış ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Satışa sunulan devlet lojmanları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Satış Şefliği üzerinden verilen ilanlarla duyuruluyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Türkiye'nin 81 ilinde yer alan ve satışa uygun olan kamu taşınmazları yani devlet lojmanları için ilk olarak ekspertiz ile değerleme çalışması yapılıyor. Bu çalışma sonrasında memur lojmanları için satış fiyatı belirleniyor. Ekspertiz süreci tamamlanan taşınmazlar için ise satış ilanları yayımlanıyor ve her ilin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Müdürlüğü internet sitesi üzerinden bu ilanlar duyuruluyor. Bu nedenle ilanlar belirli bir tarihte değil işlemler tamamlandıkça yayımlanıyor.

55 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA EV SAHİBİ OLMA İMKANI!

Kangal Milli Emlak Şefliği tarafından yayımlanan ilan kapsamında 119 metrekare büyüklüğe sahip olan 2 daire sadece 55 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Konutlar için ihale 23 Aralık 2020 tarihinde saat 10:00 itibari ile yapılacak.

Verilen ilanda "Yukarıda tapu bilgileri ile taşınmaz özellikleri belirtilen mülkiyeti Hazineye ait Sivas İli Kangal İlçesi Reşadiye Mahallesi 1 adet 4 Katlı Betonarme lojman ve arsası nitelikli 2 adet lojmanların, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte yer alan hükümler ile 4706 Sayılı Kanunun 4. maddesinin 5 ila 11. fıkraları çerçevesinde satış ihaleleri yapılacaktır" ifadelerine yer verilerek yüzde 25 peşinat ve kalanı 60 ay vadeli olarak ev sahibi olma imkanı sunuldu. Konutlar boş olduğu için başvurular herkese açık olacak.

KIRKLARELİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU LOJMAN SATIŞI İLANLARI ARALIK 2020

Toplam 33 adet memur lojman satışı için ihale ilanı veren Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 17 Aralık 2020 tarihi itibari ile hak sahiplerini 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile belirleyecek.

Satışa sunulan konutlar için en düşük fiyat 115 bin lira olarak belirlenmiş durumda.

LOJMAN-SATIŞLARI SON DURUM, HANGİ LOJMANLAR SATILACAK, LOJMAN BAŞVURUSU NE ZAMAN, NASIL YAPILIR?

Satılık lojman ilanları için İLAN GOV TR internet sitesi üzerinden verilen ilanları takip etmeniz yeterli olacaktır. Bu ilanlara ulaşmak için TIKLAYINIZ...

Bu ilanlar ekspertiz işlemleri tamamlandığı için peyderpey verilmekte olup yaşadığınız şehirde bulunan ilanları sıklıkla kontrol etmeniz gerekmektedir. Verilen ilanlar için satışlar ihale usulü yapılmakta olup her ilanda ihale başvuru şartları, başvuru tarihi ve ihale şartnamesi yer almaktadır.

Emlak365.com