Arsa Yatırımı Yapacaklar Dikkat! Ziraat Bankası Ankara'da Kelepir Fiyata Arsa Satışı Yapıyor!

Ziraat Bankası tarafından gayrimenkul satış ilanları ile arsa satışlarına devam ediliyor. Şu anda Ziraat Bankası Ankara'da hangi bölgelerde kaç TL'ye arsa satışı yapıyor?
Arsa Yatırımı Yapacaklar Dikkat! Ziraat Bankası Ankara'da Kelepir Fiyata Arsa Satışı Yapıyor!

Ziraat Bankası mülkiyetinde bulunan gayrimenkullerin satışına devam ediliyor. Bu gayrimenkluller yayınlanan satış ilanları ile satılığa çıkarılıyor. Ziraat Bankası tarafından arsa, tarla, konut, iş yeri gibi gayrimenkuller piyasanın altında fiyatlarla satılıyor. Bu şekilde yatırım yapmak isteyenler ucuz fiyatlarla gayrimenkul yatırımı ytapabiliyorlar.

ZİRAAT BANKASI ANKARA ARSA SATIŞ İLANLARI

Ziraat Bankası Türkiye'nin çok farklı illerinde gayrimenkul satışı yapıyor. Ancak Ankara'da satışa çıkarılan arsalar hem fiyatları hem de bulundukları mevkiler açısından dikkat çekiyor. Peki şu anda Ziraat Bankası'ndan Ankara'da arsa satın almak isteyenlerin alternatifleri nelerdir? İşte Ziraat Bankası'ndan Ankara'da kelepir fiyata satılık arsalar.

ANKARA SİNCAN'DA SATILIK ARSA

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan arsa satış ilanına göre Ankara'nın Sincan ilçesinde Yenihisar Mahallesi'nde Bulut Sokak'ta bulunan 640 metrekarelik arsa satılığa çıkarıldı. Bu arsa için Ziraat Bankası 278 Bin TL'lik bir fiyat belirledi. Krediye uygun olan bu arsayı satın almak isteyenlerin teklif verebilmek için 16.680 TL teminat bedeli ödemeleri gerekiyor.

ANKARA KIZILCAHAMAM'DA ARSA SATIŞI

Ziraat bankası'nın aktif arsa satış ilanına göre Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi Yenice İmar Mahallesi Şehit Nadir Akgün Sokak'ta bulunan 1.375 metrekarelik arsa satışa çıkarıldı. Bu arsa için Ziraat Bankası 896 Bin TL fiyat belirledi. Krediye uygun olan bu arsayı satın almak isteyenlerin Ziraat Bankası'nda teklif verebilmek için 53.760 TL teminat ödemeleri gerekiyor.

Arsa Yatırımı Yapacaklar Dikkat! Ziraat Bankası Ankara'da Kelepir Fiyata Arsa Satışı Yapıyor!

ZİRAAT BANKASI ANKARA TARLA SATIŞLARI

Ziraat Bankası tarafından Ankara'da arssa satışının yanında tarla satışı da yapılıyor. Buna göre Ankara'nın Bala ilçesi Abazlı Mahallesi'nde bulunan 25.350 metrekarelik tarla satışa çıkarıldı. Ziraat bankası bu tarla için 108 Bin TL fiyat belirledi.

Ziraat Bankası'nın bir diğer gayrimenkul satış ilanına göre Ankara'nın Polatlı ilçesinde Sincik Mahallesi'nde bulunan 63.500 metrekarelik tarla da satışa çıkarıldı. Bu tarla için Ziraat bankası 285 Bin TL fiyat belirledi.

Ankara'nın Polatlı ilçesi Yeniköseler Mahallesi'nde bulunan 15.822 metrekarelik tarla da Ziraat bankası tarafından 144 Bin TL fiyatla satışa çıkarıldı.

Ziraat Bankası'ndan gayrimenkul satın almak isteyenlerin detaylı bilgi ve başvuru için Ziraat Bankası şubelerine gitmeleri gerekiyor.