Arsa Yatırımı Yapmak İsteyenler Dikkat! Vakıfbank 851 M2 Arsayı 15 Bin Liraya Satıyor

Pandemi sonrası arsa fiyatları cep yakmaya başlarken Vakıfbank ucuz arsa satış ilanları ile dikkat çekti. Bankalardan satılık arsa ilanları için detaylar haberimizde!
Arsa Yatırımı Yapmak İsteyenler Dikkat! Vakıfbank 851 M2 Arsayı 15 Bin Liraya Satıyor

Koronavirüs salgını döneminde getirilen zorunlu kısıtlama kararları ile beraber vatandaşların konut tercihleri de büyük hızla değişmiş, zorunlu kısıtlama ve karantinadan kaçmak isteyen kişiler hobi bahçeleri ve arsa yatırımına yönelmişti. Doğa ile içiçe olmak isteyen kişilerden gelen yoğun talepler sonrasında arsa fiyatları uçuşa geçerken ucuz arsa arayan kişilerin ilk tercihi bankalar oldu.

Bankalardan satılık arsa ilanları ucuz fiyatları ile dikkat çekerken özellikle de son dönemde gayrimenkul stoku şişen kamu bankaları tarafından yayımlanan düşük fiyatlar dikkat çekiyor. Piyasa fiyatının yarısının bile altında olan fiyatlar arsa yatırımı yapmak isteyen kişilere büyük fırsatlar sunarken özellikle de Vakıfbank satılık tarla ve arsa ilanları takip ediliyor.

815 M2 ARSA SADECE 15 BİN LİRA!

Vakıbank satılık arsa ve tarla ilanları piyasa fiyatlarının çok daha altındaki rakamlarla satış yapması nedeni ile yakından takip edilirken Ağustos ayına özel olarak yayımlanan ilanlarda birbirinden cazip seçenekler sunuldu. Türkiye'nin farklı pek çok ilinde yer alan çok sayıda taşınmaz satışa sunulurken verilen ilanlarda ki fiyat etiketleri görenleri şaşkına çeviriyor.

Arsa Yatırımı Yapmak İsteyenler Dikkat! Vakıfbank 851 M2 Arsayı 15 Bin Liraya Satıyor

Denizli Serinhisar Pınarcık Mahallesinde bulunan 59 metrekare büyüklüğe sahip olan arsa 12 bin liraya satışa sunulurken Karaman Ermenek Katranlı mahallesi sınırları içerisinde yer alan 851 metrekare büyüklüğe sahip olan rasa için ise talep edilen fiyat sadece 15 bin lira olarak ilanda yer aldı.

Afyon Sandıklı bölgesinde yer alan 4 bin 675 metrekare büyüklüğe sahip olan arsanın satış fiyatı 31 bin lira olarak ilana konulurken Diyarbakır Sur'da yer alan 4 bin 674 metrekare büyüklüğe sahip olan dev arsa ise yine 31 bin liralık satış fiyatı ile Vakıfbank satılık arsa ilanları arasında yer aldı.

Arsa Yatırımı Yapmak İsteyenler Dikkat! Vakıfbank 851 M2 Arsayı 15 Bin Liraya Satıyor

VAKIFBANK SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI İÇİN BAŞVURU NEREDEN YAPILIR, SATILIK ARSA, TARLA ANISL ALINIR?

Vakıfbank satışa sunmuş olduğu taşınmazları kendi resmi internet sitesi üzerinden yayımlamakta olup başvuru yapmak isteyen kişilerin öncelikle kendilerine en yakın şube üzerinden taşınmazın muhammen bedelinin yüzde 5’i tutarındaki teminatı yatırması gerekmektedir.

Bu tutarın yatırılması ve gerekli işlemlerin şubede tamamlanmasının ardından başvuru işlemi tamamlanarak internet sitesine giriş şifresi verilerek başvuru yapılmasına olanak sağlanmaktadır. Siteye girişin ardından teminat tutarı yatırılan taşınmazın altında yer alan teklif ver butonuna basarak arsa satın alabilirsiniz.