Balıkesir Bandırma'da 115.000 TL'den Başlayan Fiyatla 24 Adet Kamu Konutu Satılığa Çıkarıldı!

Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü tarafından kamu konutlarının satışı ile alakalı olarak bugün resmi bir ilan yayımlandı.
Balıkesir Bandırma'da 115.000 TL'den Başlayan Fiyatla 24 Adet Kamu Konutu Satılığa Çıkarıldı!

Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü tarafından kamu konutlarının satışı ile alakalı olarak bugün resmi bir ilan yayımlandı. Buna göre Bandırma'da bulunan ve mülkiyeti Hazine'ye ait olan 24 konut ve 1 iş yeri ihale ile satılacak.

Türkiye'de kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması için başlatılan seferberlik hız kesmeden devam ediyor. 81 ilde satışa çıkarılan kamu konutları ile vatandaşlar uygun fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı elde ederken Hazine de bu konutlardan ciddi bir bütçe oluşturuyor.



KAMU KONUTLARININ SATIŞI DEVAM EDİYOR!



Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kamu konutlarının satışları vatandaşlarca sıkı bir şekilde takip ediliyor. Hazırlığı tamamlanan ve ihaleye çıkan kamu konutları yeni sahiplerini bulmaya devam ediyor.



BANDIRMA'DA 24 ADET KAMU KONUTU SATILIYOR!



Bugün Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan 24 adet kamu konutu ve 1 adet iş yeri ihaleyle satılığa çıkarıldı. 9 Eylül 2020'de gerçekleştirilecek olan ihale Bandırma Hükümet Konağı toplantı salonunda gerçekleştirilecek ve açık teklif usulü uygulanacak.



TAHMİNİ SATIŞ BEDELLERİ AÇIKLANDI



İhaleyle satışa sunulan tüm kamu konutları Bandırma Onyedi Eylül Mahallesi'nde bulunuyor. Kamu konutları için tahmini satış bedelleri de belirlendi. Buna göre konutlar 115.000 TL ile 160.000 TL arasında değişen tahmini bedellerle satışa sunuldu. Yine aynı ihalede satışa sunulan iş yeri için ise 1,8 milyon TL'lik tahmini satış bedeli belirlendi.



İHALEYİ KAZANANLARA KOLAY ÖDEME KOŞULLARI SAĞLANACAK



İhale sonucunda kamu konutlarını satın almaya hak kazanan vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlanacak. Buna göre ihale bedelinin yüzde 25'i peşin olarak tahsil edilecek ve geri kalan tutar 2 yılda taksitler halinde ödenebilecek.



Emlak365.com