Balıkesir Manyas Belediyesi 52 Adet Arsayı 50.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 52 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.
Balıkesir Manyas Belediyesi 52 Adet Arsayı 50.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 52 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Arsaların yeni sahiplerinin belirleneceği ihale 11 Eylül 2020 tarihte yapılacak ve açık teklif usulü uygulanacak.

Türkiye'de belediyelerin taşınmazlarını satarak bütçelerini arttırmaya yönelik işlemler devam ediyor. Balıkesir'in Manyas Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede belediye mülkiyetinde bulunan 52 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.



İHALE BELEDİYE ENCÜMENİ HUZURUNDA YAPILACAK



Manyas Belediyesi'nden edinilen bilgilere göre 11 Eylül 2020 tarihinde Manyas Belediyesi'nde yapılacak olan ihalede katılımcılat tekliflerini açık teklif usulü ile verecekler. İhale belediye encümeninin huzurunda yapılacak.



ARSALARIN MUHAMMEN BEDELLERİ BELLİ OLDU



İhaleyle satışa sunulan arsalar ile alakalı olarak Manyas Belediyesi tarafından muhammen bedel belirleme işlemleri tamamlandı. Buna göre satışa çıkarılan 52 adet arsa için 50.000 TL ile 94.000 TL arasında değişen muhammen bedeller isteniyor.



BELEDİYEYE BORCU OLANLAR İHALEYE KATILAMAYCAK



İhaleye katılarak arsa satın almak isteyen gerçek veya tüzel kişiler muhammen bedel üzerinden yüzde 3 oranında geçici teminat bedelini Manyas Belediyesi'nin ilgili birimine ödemesi gerekiyor. Yine verilen bilgilere göre ihale sonucunda doğacak olan karar pulu, sözleşme ve bunun gibi giderler ihaleyi alan tarafa ait olacak. Ayrıca belediyeye borcu olanların ihaleye katılmalarına izin verilmeyecek. İhale şartnamesi ise mesai saatleri içerisinde Manyan Belediyesi'nde görülebilecek.



Emlak365.com