Bankaların Boş Dairelerini Alana Büyük Fırsat! Biran Önce Satmak İstiyorlar

Bankaların boş konutlarından almak isteyenlere büyük kredi fırsatları sunuluyor. Peki bankalardan konutlar nasıl alınır? Hangi avantajlar sağlanıyor? Haberimizde.
Bankaların Boş Dairelerini Alana Büyük Fırsat! Biran Önce Satmak İstiyorlar

Bilinciği üzere bankalar kendilerine ait konutları internet üzerinden yayımladıkları ihale ilanları ile satışa çıkarıyorlar. Fiyat avantajı olan dairelere çok uygun fiyatlı konut kredisi fırsatları da eklenince vatandaşlar için çok büyük bir avantaj elde edilmiş oluyor.

BANKALARIN KONUT SATIŞLARINDA ÇİFTE FIRSAT

Bankaların konut satışlarında daireler için belirlenen ilk teklif fiyatları piyasadan daha uygun oluyor. Katılımın artması için uygulanan bu yöntem çoğu zaman ilk teklif fiyatında kalıyor. Öyle ki Ankara'da 200.000 TL altın fiyatlarla konut sahibi olmak mümkün olurken İstanbul için de bulunmaz rakamlar ilan ediliyor.

Türkiye'nin birçok kentine konut satışı yapan bankalar, farklı özellklerde olan ve kendilerine ait olan dairelere dair listeyi sürekli güncelliyorlar. Bankalardan konut almak isteyenler için online alım imkanı sunulurken çok düşük faiz oranlarıyla kredi kullanımı da sağlanıyor.

Birçok banka kendi konutlarından almak isteyen müşterilerine özel kredi paketleri sunuyor. Bu kredi paketlerinde vade süreci 120 ay olurken faiz oranları çok düşük seviyelerde kalıyor. Müşteriye özel belirlenen faizler 2022 dönemine göre kıyasla çok uygun oranda bulunuyor.

0.89 GÜNCEL KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Türkiye Finans Katılım Bankası müşterilerine yüzde 0.89 kar payı oranıyla konut finansmanı sağlıyor. Kendi konutlarından almak isteyenler için özel imkanlar sunan banka, 120 ay vade, 0.89 kar payı oranı ve alınacak evin değerinin yüzde 80'i için finansman sağlıyor.

Devlet bankalarında ikinci el standart konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1.29 olduğu dönemde Türkiye Finans Katılım Bankası'nın sunduğu oran 0.89 bandında bulunuyor.

Dairelerin Çoğu Boş

Birçok bankanın konut satış listesinde ayrıca satışa çıkarılan dairelerin çoğunun boş olduğu ilan ediliyor. Müşsteriler daireleri almaları durumunda hemen yerleşebiliyorlar.