Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı Hakkında Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan Son Dakika Açıklaması!

İstanbul'un en önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Başakşehir Kayaşehir metro hattı projesi hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gerçekleştirmiş olduğu denetimlerden sonra önemli açıklamalarda bulundu.
Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı Hakkında Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan Son Dakika Açıklaması!

İstanbul'un en önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Başakşehir Kayaşehir metro hattı projesi hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gerçekleştirmiş olduğu denetimlerden sonra önemli açıklamalarda bulundu. Başakşehir Kayaşehir metro hattı ne zaman bitecek, projede son durum ne, Başakşehir metrosu ne zaman açılacak, metro durakları haritası ve güzergahı ne?

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ulaşımı açısından büyük öneme sahip olan Başakşehir - Kayaşehir metro hattı hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu önemli açıklamalarda bulundu.



BAŞAKŞEHİR - KAYAŞEHİR METROSU NE ZAMAN AÇILACAK?



Metro hattının inşaatını inceleyen Bakan Karaismailoğlu sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamasında "Açık saha ve tünel imalatları devam eden 6,2 kilometre uzunluğundaki Başakşehir-Kayaşehir Metro hattımızda, 4 istasyon bulunuyor. Aziz İstanbula Hayırlı olsun. #İstanbulaHizmetNasipişi" sözleri ile metro hattının açılacağı tarihi ilan etti.



İstanbulluların uzun süredir beklediği metro hattı 2021 yılının son çeyreği yani Ekim, Kasım ya da Aralık ayında açılarak hizmet vermeye başlayacak.



BAŞAKŞEHİR KAYAŞEHİR METRO HATTI HARİTASI VE GÜZERGAH DURAKLARI LİSTESİ, ENTEGRE OLACAĞI HATLAR!



Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı Hakkında Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan Son Dakika Açıklaması!



Kayaşehir Merkez Metro Durağı



Kayaşehir 15. Bölge Metro Durağı



Başakşehir Şehir Hastanesi Metro Durağı



Onurkent Metro Durağı



Başakşehir Metrokent Metro Durağı



Başakşehir Kayaşehir metrosu ile enterge olacak hatlar ise Halkalı - İstanbul Havalimanı Hattı ile Bağcılar Kirazlı - Başakşehir - Olimpiyatköy metro hatları olarak revize edildi.



Emlak365.com