Belediye Başkanlığı 19 İşyerini 10 Yıllığına Kiralayacağını İlan Etti

Erzurum Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan 19 adet işyerini kiralayacağını duyurdu. Toplam 10 yıllık kiralama süresi için yapılacak ihale işlemleri için muhammen bedel listesi de açıklandı. İşte Erzurum Belediye Başkanlığı'nın ilana çıktığı.
Belediye Başkanlığı 19 İşyerini 10 Yıllığına Kiralayacağını İlan Etti

Erzurum Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan 19 adet işyerini kiralayacağını duyurdu. Toplam 10 yıllık kiralama süresi için yapılacak ihale işlemleri için muhammen bedel listesi de açıklandı. İşte Erzurum Belediye Başkanlığı'nın ilana çıktığı

Resmi İlan Portalı üzerinden yayımlanan yeni hafta duyurularında işyeri ve konut satış ile kiralama ilanları yer aldı.



Farklı kamu kurumları tarafından yayımlanan bu ihale duyurularından en dikkat çekenlerinden bir tanesi de Erzurum Belediye Başkanlığı'nca yayımlanan işyeri kiralama duyurusu oldu.



İŞYERİ KİRALAMA DUYURUSU



Erzurum Belediye Başkanlığı'na ait olan 19 işyeri için gerçekleştirilecek ihale işlemleri Ekim ayında olacak. Bediye başkanlığı taşınmaz alanı 31 metrekare ile 74 metrekare arasında değişen işyerlerinin 10 yıl süre ile kiralanacağını bildirdi.



Bu kiralama işlemleri için muhammen bedel listesini de açıklayan Erzurum Belediye Başkanlığı; kira şartını "Borçlar Kanununun 355. Maddesine istinaden yalnızca eski kiracılar ihaleye katılabilecektir." olarak duyurdu.



BAŞVURU AÇIKLAMASI



19 işyeri için ihaleye katılacak olan kişi veya şirketler için yayımlanan başvuru açıklamasında "İhale dosyaları aşağıda ve şartnamesinde istenilen belgeler ile birlikte sırasına uygun olarak hazırlanarak ihale komisyonuna iletilmek üzere Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı Emlak Şube Müdürlüğüne 06/10/2020 Salı günü saat 13:15’ e kadar teslim edilmesi zorunludur." bilgileri paylaşıldı.



İhaleye katılmak için temin edilecek şartname bedeli Erzurum Belediye Başkanlığı'nca 750 TL olarak duyuruldu.



Emlak365.com