Belediye Başkanlığından Büfe Yeri ve Çay Bahçesi Taşınmazların Kiralanması için İhale İlanı

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile belediyeye ait olan bazı taşınmazların kiralanması için bir ihale ilanı yayımladı.
Belediye Başkanlığından Büfe Yeri ve Çay Bahçesi Taşınmazların Kiralanması için İhale İlanı

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile belediyeye ait olan bazı taşınmazların kiralanması için bir ihale ilanı yayımladı. Belediye başkanlığı Büfe Yeri ve Çay Bahçesi amacıyla kullanılan taşınmazların 3 yıllığına kiralanacağını duyurdu. Belediyenin kiralık ilanının tüm detayları haberimizde.

Eylül ayı içerisinde kamu kurumlarının ilan ettiği kiralık veya satılık gayrimenkul ilanlarına yenileri eklendi. Belediye başkanlıkları, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, çeşitli kamu kurumları ve alt birimleri kendilerine ait olan taşınmazlar için ihale ilanları yayımlıyorlar. Türkiye geneli çok sayıda il için yayımlanan bu ilanlardan sonuncusu Ankara için oldu.



KİRALIK BÜFE YERİ VE ÇAY OCAĞI



Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı, Resmi İlan Portalı üzerinden yayımlanan ihale ilanında; belediye başkanlığı mülkiyetinde olan 8 adet gayrimenkulün kiralanacağını duyurdu. Belediye ilan edilen duyuruda yer alan taşınmazların 7 tanesinin Büfe Yeri olduğunu bildirirken 1 tanesi ise Çay Bahçesi olarak aktarıldı.



Gıda ve Meşrubat Büfe Yeri için en düşük kiralama bedeli 58 bin 320 TL olurken bu rakam en yüksek 93 bin 420 TL olarak açıklandı. Açık Çay Bahçesi Yeri için ilan edilen kiralık duyurusunda kiralama bedeli 91 bin 260 TL olarak duyuruldu. Belediye başkanlığı söz konusu kiralama fiyatlarında ayrıca KDV'nin de olduğu açıkladı.



İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ



Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı ihalenin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/c maddesine göre 45, 46,47. 48.ve 49. Maddeleri kapsamında Açık Teklif Usulü ile yapılacağını açıkladı. İhaleye başvuruda bulunacak olan vatandaşların yapmaları gereken işlemlere dair de bilgi veren Etimesgut Belediyesi, “İhaleye çıkarılan yerlere ait şartnameler mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde bedelsiz görülebilir. Açık Çay Bahçesi Yeri ihalesine katılacaklar söz konusu yere ilişkin ihale şartnamesini 250,00-TL karşılığında satın alabilir.” bilgisini verdi.



Emlak365.com