Belediyeden 33 Bin 200 Metrekarelik Tarlanın Kiralanması için İhale Duyurusu

Denizli Acıpayam Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile belediyeye ait olan bir tarlanın kiralanacağını duyurdu.
Belediyeden 33 Bin 200 Metrekarelik Tarlanın Kiralanması için İhale Duyurusu

Denizli Acıpayam Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile belediyeye ait olan bir tarlanın kiralanacağını duyurdu. Belediye başkanlığı tarafından ilan edilen kiralama ilanına ilişkin tüm detaylar haberimizde.

Kamu kurumları, kamu kurumlarının altı kuruluşları ile belediye başkanlıkları yayımladıkları ihale duyuruları ile gayrimenkul satışı ile kiralaması yapacaklarını duyuruyorlar.



Söz konusu bu ilanlarda farklı özellilklerdeki taşınmazlar vatandaşlara sunuluyor. Kamu kurumlarının satışa çıkardığı gayrimenkuller arasında konut, işyeri, müstakil ev, arazi, tarla, dükkan, mağaza gibi taşınmazlar olurken kiralama duyuruları daha çok işyeri için oluyor. Bu işyeri türleri de benzin istasyonu, ATM yeri, dükkan, iş merkezi, eğitim merkezi gibi alanlar.



ACIPAYAM BELEDİYESİ TARLA KİRALAMA İLANI



Kamu kurumlarının yayımladıkları gayrimenkul kiralama işlemlerine bir yenisi Denizli ili Acıpayam Belediye Başkanlığı'ndan geldi.



Resmi İlan Portalı üzerinden bir gayrimenkul kiralama ilanı yayımlayan Acıpayam Belediyesi, tarlanın özelliklerini paylaştı. 33 bin 200 metrekare büyüklüğünde olan tarlanın Ucarı Mahallesinde olduğunu duyuran belediye başkanlığı muhammen bedeli de açıkladı.



İhale usulü gerçekleştirilecek olan kiralama işlemleri 1080 TL muhammen kiralama bedeli üzerinden yapılacak. Belediye kiralama işlemlerine dair açıklamasında, "Acıpayam Belediyesine ait 1 adet tarla 2886 Sayılı Devlet ihale kanununun 45. Maddesine göre açık teklif suretiyle kira ihalesi aşağıda belirtilen gün ve saatte Belediye Encümen huzurunda yapılacaktır." bilgisini paylaştı.



Muhammen Bedel Tablosu



Belediyeden 33 Bin 200 Metrekarelik Tarlanın Kiralanması için İhale Duyurusu



BAŞVURU İŞLEMLERİ



Söz konusu tarlanın kiralanması için ihale 3 Eylül tarihi sabah saat 09.00'da yapılacak. Bu tarihe kadar ihale başvurularının yapılması gerekiyor.



Emlak365.com