Bodrum'da 1456,28 Metrekare Arsa 9.4 Milyon TL'ye Satıldı

Muğla'nın Bodrum İlçesinde yer alan ve maliye hazinesine ait olan 1456,28 metrekare arsanın satışı tamamlandı.
Bodrum'da 1456,28 Metrekare Arsa 9.4 Milyon TL'ye Satıldı

Muğla'nın Bodrum İlçesinde yer alan ve maliye hazinesine ait olan 1456,28 metrekare arsanın satışı tamamlandı. Arsa satışının ardından yapılan resmi açıklamada arsanın 9.4 milyon TL'ye satıldığı duyuruldu.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Bodrum'da kamuya ait arsa rekor fiyatla satıldı. Satış işlemlerinin ardından Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan resmi açıklama yapıldı. Açıklamada satış işlemlerine ilişkin bilgiler yer aldı.



ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI DUYURDU 9.4 MİLYON TL'YE SATILDI



Kamu kurumlarına, hazineye ait olan gayrimenkullerin satışlarına devam ediliyor. Son olarak ilana çıkılan ve satışı gerçekleştirilen arsalardan bir tanesi de Bodrum'da yer alıyor. Satış değeri ile ön plana çıkan arsanın satış sürecinin ardından kamuoyuna resmi açıklama yapıldı.



Geçtiğimiz dönemlerde yayımlanan ihale ilanı ile satışı yapılacağı açıklanan arsa için süreç tamamlandı. Muğla'nın Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi 230 ada 8 nolu parselde bulunan 1456,28 metrekare yüzölçümlü taşınmaz için ihale düzenlendi. Düzenlenen ihale sürecinde ve nihai pazarlık süreci sonunda söz konusu 9.4 milyon TL'ye satıldı.



Bodrum'da 1456,28 Metrekare Arsa 9.4 Milyon TL'ye Satıldı



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ihalede en yüksek teklifin Ahmet F. isimli bir vatandaştan geldiğini ve bu teklifin 9 milyon 400 bin TL olduğunu duyurdu.



Emlak365.com