Çamlıca Kulesi Ziyaret Saatleri ve Giriş Ücreti Fiyatı Listesi Açıklandı!

Çamlıca Tepesinde çanak ve antenlerin oluşturmuş oldukları kötü görüntünün ortadan kaldırılması amacı ile yapılan Çamlıca Kulesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından düzenlenen tören ile açılmıştı. Çamlıca Kulesi giriş fiyatı listesi de açıklandı. Çamlıca Kulesi giriş ücreti ne kadar?
Çamlıca Kulesi Ziyaret Saatleri ve Giriş Ücreti Fiyatı Listesi Açıklandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenenen tören ile açılan Çamlıca Kulesi İstanbuluların yoğun ilgisini çekmeye devam ederken giriş ücretleri de merak konusu olmuştu. Merak edilen soruya yanıt geldi ve Çamlıca Kulesi giriş ücreti fiyat tarifesi yayımlandı.

30 bin 150 metrekarelik dev bir alana kurulu bulunan ve İstanbul'un en yüksek yapısı unvanını elde eden Çamlıca Kulesi ziyaret saatleri ve giriş ücreti belirlendi.2015 yılının Ekim ayında yapımına başlanan kule pandemi döneminde alınan tedbir kararları ile devam etmişti.

ÇAMLICA KULESİ GİRİŞ ÜCRETİ NE KADAR, İNDİRİMLİ BİLET KAÇ TL?

Çamlıca kulesi giriş ücreti tam bilet 60 TL ve indirimli bilet ücreti olarak ise 30 TL olarak alınıyor.

ÇAMLICA KULESİ ZİYARET SAATLERİ KAÇ?

Çamlıca kulesini ziyaret etmek isteyen kişiler için ziyaret saati 10:00 itibari ile başlarken 21:00'de sona eriyor. Hafta içi bu saatler arasında yapılabilen ziyaret Cumartesi günü de yine aynı şekilde uygulanırken Pazar günü ise pandemi nedeni ile uygulanan sokağa çıkma yasağı kararı nedeni ile Çamlıca Kulesi de ziyaretçilere kapatılıyor ve ziyaretçi kabul edilmiyor.

ÇAMLICA KULESİ NEREDE, NASIL GİDİLİR, YOL TARİFİ NEDİR?

Çamlıca Kulesi adını aldığı İstanbul'da ki Çamlıca Tepesi üzerinde Ümraniye ilçe sınırları içeresinde yer almaktadır. Çamlıca Kulesi'nin toplam yüksekliği 365 metre olarak açıklanırken kulenin tepesinde tüm İstanbul manzarasının izlenebileceği seyir terası yer almaktadır.