Cengiz Holding'in Rize Sahile Yaptığı 5 Yıldızlı Ricosta Hotel Açılıyor!

Mehmet Cengiz tarafından temeli 2017 yılında atılan ve Rize'nin sahil bölümüne inşa edilen Ricosta Hotel için bugün açılış töreni düzenleniyor.
Cengiz Holding'in Rize Sahile Yaptığı 5 Yıldızlı Ricosta Hotel Açılıyor!

Mehmet Cengiz tarafından temeli 2017 yılında atılan ve Rize'nin sahil bölümüne inşa edilen Ricosta Hotel için bugün açılış töreni düzenleniyor. Cengiz Holding tarafından yapılan açıklama ile otelin bugün düzenlenen açılış töreni ile hizmete gireceği duyurulurken açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılabileceği belirtiliyor.

Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri arasında yer alan Cengiz Holding yeni bir yatırımını daha bugün hizmete almaya hazırlanıyor.



Rize sahil bandına inşa edilen ve temeli 2017 yılında atılan, 5 yıldızlı otel konseptinde inşa edilen Ricosta Hotel inşaatının tamamlanması ve açılışa hazır hale getirilmesi ile bugün hizmete alınıyor.



300 YATAK KAPASİTESİ İLE BÖLGE TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK!



Cengiz İnşaat tarafından inşa edilen Ricosta Hotel 5 yıldızlı otel statüsü ile bölge turizmine de katkı sağlayacak. Otel 300 yatak kapasitesi ile hizmet verecek.



160 milyon liralık toplam yatırım bedeli ile dikkat çeken otel aynı zamanda bölgede 100 kişiye de yeni istihdam kaynağı sağlayacak. Doğu Karadeniz Bölgesi'nin ihtiyacı olan turizm tesisleri kategorisindeki büyük bir açığı kapatacak olan otel Trabzon Havalimanı'na 60 kilometre uzaklıkta yer alırken Rize - Artvin Havalimanına ise 32 km uzaklıkta yer alıyor.



Karadeniz Bölgesi denilince akla ilk gelen turistik faaliyetler arasında yer alan yayla turizmi için gelen turistleri ağırlayacak olan otel denize sıfır konumu ile dikkat çekerken 138 odalı otelin toplam yatak kapasitesi ise 300 olarak belirtildi. Bugün yapılacak olan açılış töreni ile hizmete alınacağı duyurulan otelin düzenlenecek olan açılış etkinliklerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımı bekleniyor.



Emlak365.com