Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı 310.000 Metrekarelik Samsun Bafra Millet Bahçesi'nin Projesine Onay Verdi!

Samsun'un Bafra ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.
Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı 310.000 Metrekarelik Samsun Bafra Millet Bahçesi'nin Projesine Onay Verdi!

Samsun'un Bafra ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 310 Bin metrekarelik bir alanda yapılacak olan Bafra Millet Bahçesi bölgenin de en büyük Millet Bahçesi olacak.

Türkiye'de Millet Bahçeleri ile alakalı olarak gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Samsun'un Bafra ilçesinde yapımı planlanan ve projesi hazırlanan Millet Bahçesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay çıktı. Bakanlıkça verilen onay kararı Bafra'da büyük bir memnuniyetle karşılandı.



310 BİN METREKARELİK MİLLET BAHÇESİ



Kızılırmak kenarında 4 parselden oluşan 310 bin metrekarelik alana yapılacak olan Millet Bahçesi'nde çok geniş imkanlar vatandaşlara sunulacak. Bafra'nın çehresini değiştirecek olan projenin içerisinde 10 dönüm otel alanı, 10 dönüm cami alanı ve 5 dönüm de eğitim tesisi alanı yer alacak.



BAFRA MİLLET BAHÇESİ İÇİN TOKİ YETKİLENDİRİLDİ



Bafra Millet Bahçesi içerisinde yürüyüş ve bisiklet yolları, sosyal ve spor alanları, Millet Kıraathanesi, piknik alanları, geniş yeşil alanlar yer alacak. Bafra Millet Bahçesi için yapılacak olan tüm işler ve işlemler için Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yetkilendirildi.



TOKİ'nin planlaması içerisine girecek olan Bafra Millet Bahçesi ile alakalı olarak ilerleyen günlerderesmi açıklamanın yapılması bekleniyor. İlgili ihalenin yapılmasının ardından Bafra Millet Bahçesi'nin yapımına hemen başlanacak.



Emlak365.com