Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 70 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 10 Adet Lojman Satışı

Gümüşhane Merkez'de bulunan ve mülkiyeti kamuya ait olan 10 adet taşınmazın satışı gerçekleştirilecek.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 70 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 10 Adet Lojman Satışı

Gümüşhane Merkez'de bulunan ve mülkiyeti kamuya ait olan 10 adet taşınmazın satışı gerçekleştirilecek. Söz konusu satışlarda öncelikli satış hakkı ile satılacak konutların yanında fiili durumu boş olan dairelerde bulunuyor.

Kamu konutlarının satışlarına devam ediliyor. Çeşitli kurumlar il milli emlak müdürlüklerinin sitelerinden yayımladıkları duyurular ile ihale lojman satışı yapacaklarını duyuruyorlar. Bu alanda yayımlanan son duyurulardan birisi de Gümüşhane için geldi.



GÜMÜŞHANE'DE 10 LOJMAN SATIŞI YAPILACAK



Gümüşhane için yayımlanan duyuru Gümüşhane Çevre ve Şehirlik İl Müdürlüğü tarafından ilan edildi.



Kurum kent merkezinde yer alan 10 adet lojmanın satışını yapacak. İlana göre satılacak 10 adet konutun 4 boş durumda, 6 tanesi dolu konumda. Kamu konutlarının satışlarında öncelik hakkı bulunuyor. Bu kapsamda dolu halde bulunan konutlar öncelikli olarak satılacak.



Öncelik hakkı kamu konutunda yaşamakta olan kamu personelinin ihalede öncelikli olması anlamına geliyor. Eğer kamu personeli evi almak isterse ilan edilen bedel üzerinden alabiliyor. Ancak almak istemezse konut herkese açık satışa çıkarılıyor.



MUHAMMEN BEDEL LİSTESİ





İHALEYE NASIL KATILIM SAĞLANACAK?



Söz konusu ihale için başvuruda bulunacak olanlar ilanın detaylarını Resmi İlan Portalı (İlan. gov.tr) adresinden inceleyebilirler.



Bunun dışında ihale başvuruları Gümüşhane Milli Emlak Müdürlüğü tarafından ilan edilen şartname esaslarına göre yapılacak. Yukarıda tabloda yer alan geçici teminat bedelini ödeyecek vatandaşlar Gümüşhane Milli Emlak Müdürlüğünde aldıkları şartnamede yer alan evrakları derleyecekler ve başvurularını yapacaklar.



Gümüşhane Milli Emlak Müdürlüğü 10 adet kamu konutu için ihaleyi 18 Şubat tarihinde düzenleyecek.



Emlak365.com