Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da 326 Eğitim Tesisini Hizmete Açtı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Valiliği tarafından gerçekleştirilen 326 eğitim tesisinin toplu açılış törenine katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da 326 Eğitim Tesisini Hizmete Açtı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Valiliği tarafından gerçekleştirilen 326 eğitim tesisinin toplu açılış törenine katıldı. Ankara Valiliği 326 Eğitim Tesisi toplu açılış töreni kapsamında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan törende 20 bin öğretmen ataması müjdesi de verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yüz yüze eğitim açıklaması da yaparak "vaka ve hasta sayısının azlaması ile peyderpey yüz yüze eğitimi başlatıyoruz. 1 Mart'tan itibaren 8 ve 12.sınıflarda seyreltilmiş yüz yüze eğitime başlıyoruz. İlkokularda tüm sınıflarda haftada 2 gün yüz yüze eğitim olmak üzere önümüzdeki günlerde yeni adımlar atmaya devam edeceğiz" diyerek son durum hakkında bilgi verdi.

ANKARA'DA 326 EĞİTİM TESİSİ BUGÜN İTİBARİ İLE HİZMETE AÇILDI!

Ankara Valiliği koordinesinde gerçekleşen 326 eğitim tesisi için bugün açılış töreni yapıldı. Açılış törenine Beştepe'den video konferans yöntemi ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Büyükşehirlerden, ilçelerimize kadar okullarımıza kütüphane kazandırmak için çalışıyoruz. 29 bin kütüphane ve 2 bin 750 dijital kütüphane ile hizmet sağlıyoruz. Kara tahtalar yerini, etkileşimli tahtalara, 90 kişilik sınıflar 30 kişilik sınıflara yerini bırakıyor.

18 yılda yaptığımız yatırımlarla ülkemize yakışmayan utanç tablolarına son verdik. Türkiye eğitim altyapısını en hızlı geliştiren, en hızlı yenileyen ülkeler arasında yer alıyor. DSÖ bir açıklama yaptı. 2022'nin başında inşallah bu salgının sona ereceğini söylüyor. İnşallah dedikleri gibi olur. Buna göre de hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ama rehavete kapılamayız" diyerek yüz yüze eğitimde de alınan tedbirler ile geçiş yapacaklarını dile getirdi.