Darülaceze Başkanlığından İstanbul Kınalıada'da Satılık Köşk ve Müştemilat İlanı!

İstanbul da satılık köşk ve konak arayanlar için 29 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazete ile Darülaceze Başkanlığından yeni ilan yayımlandı.
Darülaceze Başkanlığından İstanbul Kınalıada'da Satılık Köşk ve Müştemilat İlanı!

İstanbul da satılık köşk ve konak arayanlar için 29 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazete ile Darülaceze Başkanlığından yeni ilan yayımlandı. İstanbul'un Adalar ilçesine bağlı olan Kınalı Ada sınırları içerisinde yer alan köşk ve müştemilatı için satış ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde...

Mülkiyeti Darülaceze Başkanlığına ait olan taşınmaz için 29 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ilan kapsamında satış yapılacağı duyuruldu.



İSTANBUL KINALIADA SATILIK KÖŞK İLANI YAYIMLANDI!



Verilen ilan kapsamında mülkiyeti Darülaceze'ye ait olan köşkün 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesi hükümlerine göre açık satış yöntemi ile ihale yoluyla satılacağı açıklandı.



Toplam 2 bin 20 metrekarelik dev bir alana sahip olan köşk ve müştemilatı için belirlenen muhammen bedel ise 8 milyon lira olarak açıklandı.



4+1 olan köşkün toplam büyüklüğü 312 metrekare olarak açıklanırken köşkün yanı sıra arazi içerisinde yer alan müştemilatta ihaleye dahil edildi.



Köşkü almak için istekli olan kişiler Darülaceze tarafından 8 Eylül 2020 tarihinde düzenlenecek olan açık artırmaya katılacaklar. Söz konusu ihale belirtilen tarihte saat 14:00 itibari ile başlayacak. İhaleye katılmak isteyenler Darülaceze'den temin edilecek geçici teminat mektubu, kimlik belgesi ve daha sonra tebligat amaçlı kullanılmak üzere tasdikli ikametgah belgesi ile Darülaceze Başkanlığı Çok Amaçlı Salon içerisinde düzenlenecek olan ihaleye katılabilecekler.



Geçici teminat miktarı olarak ise 240 bin lira yatırılması istenecek.



Darülaceze Başkanlığından İstanbul Kınalıada'da Satılık Köşk ve Müştemilat İlanı!



Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler ise kurumun 0212 210 18 95 Dahili: 138 numaralı telefonundan iletişime geçebilecekler.



Emlak365.com