Demet Özdemir Kiradan Kurtulmak İçin Servet Ödedi, Süper Lüks Villa Satın Aldı! İşte Dudak Uçuklatan O Rakam

Son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir dizi ve reklam çalışmalarından kazandığı paraları emlak yatırımı için kullanmayı tercih etti.
Demet Özdemir Kiradan Kurtulmak İçin Servet Ödedi, Süper Lüks Villa Satın Aldı! İşte Dudak Uçuklatan O Rakam

Son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir dizi ve reklam çalışmalarından kazandığı paraları emlak yatırımı için kullanmayı tercih etti. Güzel oyuncu ünlülerin vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Zekeriyaköy projesinden 4 milyon liraya süper lüks bir villa satın aldı. Detaylar haberimizde...

Dizi ve reklam çalışmalarının vazgeçilmez yüzü olarak ününe ün katan Demet Özdemir yeni bir emlak yatırımı ile magazin basınının gündemine bomba gibi düştü.



Acarkent'te kiracı olan Demet Özdemir kendi evine sahip olmak için ilk adımı attı ve 4 milyon liralık dev bir yatırım yaptı. Ünlülerin vazgeçilmezi olan Zekeriyaköy projesinde karar kılan güzel oyuncu evinin tadilat çalışmalarına başladı.



EV DEKORASYONU İÇİN FİRMALAR DEMET ÖZDEMİR'İN PEŞİNE DÜŞTÜ!



Hürriyet Gazetesi Yazarı Mustafa Üstündağ tarafından yapılan habere göre İnstagram'da 11 milyondan fazla takipçisi olan güzel yıldızın yeni bir ev satın aldığı haberinin patlaması üzerine firmalar güzel oyuncu ile irtibata geçmeye başladı. İnstagram hesabı üzerinden reklam vermek isteyen firmalar ücretsiz evini dekore etmek için adeta yarış haline girerken güzel oyuncunun yeni satın aldığı evin içini komple yıktırdığı belirtiiyor.



Demet Özdemir dizi çekimlerinden arta kalan tüm zamanlarını yeni evinde çalışmaların başında geçirirken evine kısa sürede geçmek için çalışmaları titizlikle takip ettiği belirtiliyor.



Emlak365.com