Denizbank Satılık Gayrimenkuller: 57 Bin Liraya Konut, 69 Bin Liraya Daire, 7 Bin Liraya Tarla!

2020 yıl sonuna sayılı günler kala bankalardan satılık gayrimenkuller ilanları da artış gösterdi.
Denizbank Satılık Gayrimenkuller: 57 Bin Liraya Konut, 69 Bin Liraya Daire, 7 Bin Liraya Tarla!

2020 yıl sonuna sayılı günler kala bankalardan satılık gayrimenkuller ilanları da artış gösterdi. Bankalar bilançolarını temizlemek için satış fiyatlarına indirim yapıyorlar. Bunlardan biri de Denizbank oldu. İşte satılık ucuz gayrimenkuller...

Denizbank satılık gayrimenkuller ilanları için Aralık ayına özel yeni güncelleme yaptı. Bankalar yıl sonuna yaklaşırken bilançolarını temizlemek için satışa sundukları taşınmazların fiyatlarına indirim yaparken bu da konut, işyeri, arsa, tarla ve dükkan almak isteyen kişilere büyük bir fırsat sunuyor.

DENİZBANK'TAN SATILIK KONUT, DAİRE İLANLARI İLE BÜYÜK FIRSAT!

Verilen ilanlar kapsamında Denizbank satılık konut ilanı için en düşük fiyat 57 bin 500 lira olarak belirlenirken apartman dairesi için belirlenen en düşük fiyat ise 69 bin lira olarak ilanda yer aldı. Türkiye'nin dört bir yanında yer alan farklı konutlar için verilen ilanlarda teklif yöntemi ile emsal fiyatlarının çok daha altına bir fiyatla taşınmaz sahibi olunmasına imkan sağlanıyor.

DENİZBANK'TAN SATILIK TARLA! 700 LİRAYA TARLA YATIRIMI YAPMA FIRSATI

Satılık tarla ve arsa ilanlarına da yer verilen Denizbank gayrimenkul satış ilanları için başlangıç fiyatı 700 TL olarak uygulandı.

DENİZBANK'TAN SATILIK GAYRİMENKULLER İÇİN BAŞVURU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Denizbank satılık taşınmaz ilanları için burayı TIKLAYINIZ...

Yukarıda yer alan linki tıkladığınız anda açılan sayfada Denizbank tarafından satışa sunulan tüm gayrimenkullere ulaşabilirsiniz. Her ilanın altında yer alan teklif ver butonuna basarak teklifinizi iletebilir ya da detay linkine basarak ilan hakkında merak ettiğiniz tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Teklif ver butonuna basmanız durumunda yukarıda yer alan ekrana ulaşarak bu alanda yer alan bilgileri eksiksiz olarak doldurarak satın almak istediğiniz taşınmaz için teklifinizi ulaştırabilirsiniz.

Söz konusu taşınmazlar teklif usulü ile satılmakta olup en yüksek teklifi veren kişi ya da kurum ihaleyi kazanmış kabul edilmektedir.

Emlak365.com