Düşük Fiyata Daire Almak İsteyenler Soluğu Alternatif Bank’ta Alıyor! Fiyatlar Düştü

Alternatif Bank; icralık, hacizli ve ipotekli daire satışlarını artırmak adına fiyatlarını düşürdü. Bu haber, en çok ev sahibi olmak isteyen ya da evini değiştirmek isteyenlerin işine geldi.
Düşük Fiyata Daire Almak İsteyenler Soluğu Alternatif Bank’ta Alıyor! Fiyatlar Düştü

Fiyatlar düştüğü için verilen teklif sayısı da arttı; bu sebeple elini çabuk tutanlar uygun fiyata ev sahibi olma şansı buluyor.

İcralık evler, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi gösterdiği mecralardan biri olarak dikkat çekiyor. Bankaların ipotekli evleri satışa çıkarmak için çeşitli firmaları aracı tayin etmeleri ve satışları hızlandırmak için fiyatları düşürmeleri, ev sahibi olmak isteyenlerin iştahını kabartıyor. İpotekli gayrimenkul satışı yapan bankalardan biri olan Alternatif Bank, fiyat indirimine başvuran isimlerin başında geliyor.

Alternatif Bank İcralık Ev Kampanyası! Fiyatlar Düştü!

Sizler için Alternatif Bank’ın icralık daire fiyatlarına göz attık. Piyasadaki diğer satış platformlarında yer alan benzer özellikli dairelere nazaran fiyatların son derece uygun olduğu söylenebilir. Ayrıca bu evleri konut kredisi çekerek satın alabiliyorsunuz. Yani yeterli peşin paranız olmasa bile bankaların konut kredisi hizmetlerinden yararlanarak ya da kredi başvurunuzu doğrudan Alternatif Bank’a yaparak uygun fiyatlı evlerden birini satın alabiliyorsunuz. Üstelik konut kredisi vadelerinin 120 aya kadar değişebilmesi de uzun vadeli borçlanma ile ev sahibi olmanızı sağlıyor.

Düşük Fiyata Daire Almak İsteyenler Soluğu Alternatif Bank’ta Alıyor! Fiyatlar Düştü

Bankaların icralık evlerini satışa çıkaran en büyük oluşumların başında gelen İNTENGO, Alternatif Bank hacizli ve icralı ev satışında da karşımıza çıkıyor. Düşük tutarda bir teminat yatırarak Alternatif Bank daire satış ihalelerine katılabiliyorsunuz. Belirlenen süre zarfında toplanan teklifler arasında en iyi teklifi sunan bireyler ya da firmalar, verdikleri teklif fiyatına göre bu evleri satın alabiliyor.

İhalelere katılmadan önce size sunacağımız link aracılığı ile evlerin detay bilgilerine erişebilirsiniz. Evlerin iç ve dış özelliklerine göz atarak kararınızı verebilir, teklifinizi bankaya bu şekilde kolaylıkla iletebilirsiniz. Alternatif Bank’ın satışa çıkardığı gayrimenkulleri incelemek ve tekliflerinizi sunabilmek için buraya tıklayabilirsiniz. Teklifinizin yetersiz kalması ya da bir başkası tarafından daha iyi teklif verilmesi durumunda satışı devam eden diğer konutların ihalelerine katılabilir, dilerseniz teminatınızın iadesini sağlayarak kolayca vazgeçebilirsiniz.