Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul Çıkışı: Karşınızda Dimdik Dururuz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Afet Sonrası Geçici Barınma Alanları olarak planlanan Deniz Gezmiş ve Topkapı deprem parkları için düzenlenen açılış törenlerinde önemli açıklamalarda bulundu.
Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul Çıkışı: Karşınızda Dimdik Dururuz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Afet Sonrası Geçici Barınma Alanları olarak planlanan Deniz Gezmiş ve Topkapı deprem parkları için düzenlenen açılış törenlerinde önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'un en önemli 3 sorununu deprem, mülteciler ve Kanal İstanbul olduğunu belirten Başkan İmamoğlu çok konuşulacak açıklamalarda bulundu...

Her defasında Kanal İstanbul projesine en üst perdeden karşı çıkan açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yine çok konuşulacak çıkışlarda bulundu.



EKREM İMAMOĞLU: DEPREM İÇİN KUL KÖLE OLURUZ, AMA KANAL İSTANBUL İÇİN KARŞINIZDA DİMDİK DURURUZ!



Depreme hazırlık amacı ile deprem parkları projesini hayata geçirmeye başlayan Ekrem İmamoğlu bu proje kapsamında Deniz Gezmiş Parkı ve Topkapı Parkı için düzenlenen açılış törenine katıldı.



Açılış töreninde Kanal İstanbul hakkında da önemli açıklamalar yapan Başkan İmamoğlu "Kanal İstanbul diye bir safsatanın, artık İstanbul’un gündeminden kalkmasını istiyorum. Böyle bir gündemi yok bu şehrin. Bu şehrin gündemi; bu şehrin insanının can sağlığını sağlamak. Bu şehrin gündemi; bir an önce deprem korkusundan ve tehdidinden kurtulmaktır. Deprem için büyük bir mücadeleye varız; kul, köle oluruz. Emre amade oluruz. Ama Kanal İstanbul için de karşınızda dimdik dururuz" dedi.



Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul Çıkışı: Karşınızda Dimdik Dururuz



KANAL İSTANBUL İÇİN SAFSATA ÇIKIŞI!



Ekrem İmamoğlu açıklamasında Kanal İstanbul için "safsata" ifadesini kullanarak büyük bir çıkışa imza atarken deprem tehdidinin kapıda beklediğini belirterek İstanbul'u depreme hazırlamanın siyaset üstü bir konu olduğunu vurguladı. Devletin her kurumu ile iş birliği yapacaklarını belirten Başkan İmamoğlu Kanal İstanbul projesini işaret ederek yapılan bir yanlış varsa da buna karşı duracaklarını belirterek Kanal İstanbul'un artık gündemden kaldırılması gerektiğini söyledi.



Emlak365.com