Emlak Konut GYO Ankara Ve İstanbul'da İki Araziyi E-İhale İle Satacak

Emlak GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bilgilendirmeye göre şirket İstanbul ve Ankara'da bulunan iki adet araziyi satışa çıkardı.
Emlak Konut GYO Ankara Ve İstanbul'da İki Araziyi E-İhale İle Satacak

Emlak GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bilgilendirmeye göre şirket İstanbul ve Ankara'da bulunan iki adet araziyi satışa çıkardı. E-İhale ile gerçekleştirilecek olan satış açık artırma usulü ile yapılacak.

Emlak GYO tarafından iki adet arazinin satışa çıkarıldığı duyuruldu. Araziler için 18 Eylül 2020 tarihinde saat 16:30'da E-İhale gerçekleştirilecek. Bu ihalede açık arttırma usulü uygulanacak ve katılımcılar online olarak teklif verebilecekler.



İKİ ARAZİ E-İHALE İLE SATILACAK



Emlak Konut GYO tarafından iki arazinin satışı ile alakalı olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bilgilendirmede bulunuldu. İstanbul ve Ankara'da bulunan iki adet arazi hakkında detaylı açıklamalar yapıldı. İstanbul Avcılar'da yer alan ve ticaret alanı olan arazinin 20.000 metrekarenin üzerinde olduğu belirtildi. Bu arazi en yüksek 39 Milyon TL'den satışa çıkarıldı.



Emlak Konut GYO tarafından satışa çıkarılan bir biğer arazi ise Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunuyor. Konut ve ticaret alanı niteliğinde olan bu arazinin 19.000 metrekare büyüklüğünde olduğu bildirildi. Bu arazi Emlak Konut GYO tarafından en yüksek 89 Milyon TL bedelle ihaleye çıkarıldı.



Gerçekleştirilecek olan E-İhale sonucunda en yüksek teklifin sahipleri tarafından alınacak arazilere ciddi bir ilgi olması bekleniyor.



Emlak365.com