Emlak Konut KAP Üzerinden Açıklama Yaptı: Katar İle Dev Proje Mi Yapılacak?

Son dönemde Türkiye'ye yapmış olduğu büyük yatırımlar ile gündemden düşmeyen Katar için yeni yatırım haberi gündeme bomba gibi düşmüştü.
Emlak Konut KAP Üzerinden Açıklama Yaptı: Katar İle Dev Proje Mi Yapılacak?

Son dönemde Türkiye'ye yapmış olduğu büyük yatırımlar ile gündemden düşmeyen Katar için yeni yatırım haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Emlak Konut konu hakkında yeni açıklamada bulundu.

Katar ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı GYO arasında yeni bir konut projesi anlaşması imzalandığı iddiası büyük yankı uyandırmıştı. Emlak Konut GYO ile Katar arasında bir protokol imzalandığı ve bu protokole göre yeni bir projenin hayata geçirileceği iddia edilmişti.



Yapılan haberin büyük yankı uyandırması ve projenin kamuoyunda oldukça fazla dikkat çekmesi üzerine Emlak Konut Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP üzerinden açıklamada bulunarak proje haberinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.



EMLAK KONUT GYO KATAR İLE ORTAK PROJE HABERİNİ YALANLADI!



Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP üzerinden resmi açıklama yayımlayan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı GYO "29 Ocak 2021 Cuma günü saat 16:30 da Bloomberg HT de yayınlanan "Emlak Konut Gayrimenkul - Katar ile dev projeye imza attı" başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri ile böyle bir proje planının bulunmadığını resmi olarak duyurmuş oldu.





Türkiyenin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut dev konut projeleri ile sektöre yön vermeye devam ederken halka açık bir şirket olması ve şirketin hisselerinin borsa da işlem görmesi nedeni ile yapılan tüm açıklamalar da yakından takip ediliyor. 2020 yılında başlatmış olduğu 1 sene ertelemeli taksitle konut satışı imkanı ile büyük bir çıkış yakalayan Emlak Konut yüksek satış rakamı elde etmişti.



2021 yılında da elde kalan konutlar için başvurular devam ederken hemen teslim olarak satılan konut projeleri 2. sene ödemeye başla kampanyası ile markalı konut projesi satın almak isteyen kişiler tarafından da yakından takip ediilyor.



Emlak365.com