Emlak Yönetim Tarafından İstanbul Florya'da Alışveriş Merkezi Ve 27 Adet Rezidans Ev Açık Artırma İle Satışa Çıkarıldı!

Emlak Yönetim tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre İstanbul Florya'da inşa edilen 5 katlı alışveriş merkezi ve 27 adet rezidans daire açık artırma usulü yapılacak ihale ile satışa çıkarıldı.
Emlak Yönetim Tarafından İstanbul Florya'da Alışveriş Merkezi Ve 27 Adet Rezidans Ev Açık Artırma İle Satışa Çıkarıldı!

Emlak Yönetim tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre İstanbul Florya'da inşa edilen 5 katlı alışveriş merkezi ve 27 adet rezidans daire açık artırma usulü yapılacak ihale ile satışa çıkarıldı. TOKİ güvencesiyle gerçekleşecek olan satış için detaylar kamuoyuna açıklandı.

Emlak Yönetim'in bugün yayımladığı resmi ilana göre İstanbul Florya'da bulunan 5 katlı KoruFlorya alışveriş merkezi ve buna bağlı olarak 27 adet rezidans daire satışa çıkarıldı. İhaleyle gerçekleştirilecek olan satışta açık artırma usulü uygulanacak.



AÇIK ARTIRMAYLA SATILIK AVM



Yayımlanan ilanda satışa çıkarılan alışveriş merkezi ile alakalı olarak detaylı bilgiler verildi. Buna göre alışveriş merkezinin 2 katta 63 Bin metrekarelik otopark alanı bulunurken 3 katta da 95 Bin metrekarelik alışveriş merkezi alanı yer alıyor.



587 MİLYON TL BEDEL AÇIKLANDI



Satışa çıkarılan alışveriş merkezi için açık artırma başlangıç fiyatı olarak 587 Milyon TL artı KDV açıklandı. İhaleyi kazanacak olan gerçek veya tüzel kişiler bu bedeli yüzde 20 peşin ve kalanını 60 ay vadede ödeyebilecekler.



2,2 MİLYON TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIK REZİDANS EVLER



Satışa sunulan rezidans daireler ile alakalı olarak da bilgiler verildi. Buna göre taşınmaya hazır bulunan rezidans daireler 3+1, 4+2, 5+1 ve 6+2 büyüklüğündeler. Bu konutların fiyatları da 2,2 Milyon TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkarılacak. Yüzde 20'si peşin ödenecek olan rezidans evlerin kalan bedeli 60 ay vadede ödenebilecek.



İHALE 13 AĞUSTOS'TA YAPILACAK



Florya'da bulunan AVM ve rezidans daireler için İstanbul Halkalı'da bulunan TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda 13 Ağustos 2020 Perşembe günü saat 14:00'da açık artırma düzenlenecek.



Emlak365.com