Estram Seferler Başladı! Eskişehir Kumlubel Tramvay Hattı Güzergahı Haritası ve Saatleri

ESTRAM tramvay saatleri belli oldu! Eskişehir son dakika gelişmesi olarak yapılan duyuru ile seferleri başlayan Eskişehir Kumlubel tramvay hattı güzergahı haritası ve sefer saatleri ilan edildi. Eskişehir tramvay haritası ve sefer saatleri haberimizde!
Estram Seferler Başladı! Eskişehir Kumlubel Tramvay Hattı Güzergahı Haritası ve Saatleri

Türkiye'nin en başarılı belediyeleri arasında gösterilen Eskişehir Belediyesi tramvay hattı için yeni bir adım daha atıldı. Eskişehir Kumlubel tramvay hattı seferleri dün itibari ile başladı. Seferlerin başlaması ile beraber tramvay hattı, güzergahı, durakları ve sefer saatleri merak konusu oldu.

ESTRAM TRAMVAY SAATLERİ! ESKİŞEHİR TRAMVAY HATTI SEFEERLERİ KAÇTA BAŞLIYOR, KAÇTA BİTİYOR?

Eskişehirlilerin ulaşım konusunda sıklıkla tercih ettikleri tramvay hattı projesinde bir adım daha atıldı ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen tarafından Eskişehir Kumlubel tramvay hattı açıldı. Kumlubel başta olmak üzere Eskişehirlilere ulaşım konusunda rahat bir nefes aldıracak olan projede yeni hat sayesinde toplam 8 hatta 55 km uzunluğa erişilmiş oldu.

Pazar günü sokağa çıkma yasağı nedeni ile tramvay hattı çalışmazken seferler 6.10 geçe itibari ile başlarken akşam 21:00 itibari ile ise sona eriyor.

ESKİŞEHİR TRAMVAY HATTI GÜZERGAHI HARİTASI

Otogar – SSK

Osmangazi Üniversitesi – SSK

Otogar – Osmangazi Üniversitesi

Osmangazi Üniversitesi – Çankaya Ring Hattı

SSK – Batıkent Ring Hattı

SSK – Çamlıca Ring Hattı

Kumlubel - Opera - Çarşı - Şehir Hastanesi

75.Yıl - Osmangazi Üniversitesi

KUMLUBEL TRAMVAY ÜCRETİ NE KADAR, ESKİŞEHRİ TRAMVAY ÜCRETLERİ KAÇ LİRA?

Açılış töreninde konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen tramvay hattında ulaşımın açılışa özel olarak 19 Haziran 2021 tarihine kadar ücretsiz olacağını duyurdu.