Fiyatlar Dibe İndi Prefabrik Evlerde Damping! 43 Metrekare 53 Bin TL, 70 Metrekare 75 Bin TL, 100 Metrekare 115 Bin TL

Prefabrik ev fiyat listeleri ekim ayının ikinci yarısında güncellendi. Piyasalarda oluşan indirim ve yeni fiyat listelerini ise ev alacaklar için metrekare metrekare sıraladık. Tüm tablo Emlak365'te.
Fiyatlar Dibe İndi Prefabrik Evlerde Damping! 43 Metrekare 53 Bin TL, 70 Metrekare 75 Bin TL, 100 Metrekare 115 Bin TL

Prefabrik ev almak isteyenler, bahçesine ev kuracak olanlar için fiyat listeleri firmadan firmaya değişiklik gösteriyor. Çok sayıda etmeni olan prefabrik evlerde ortalama fiyat aralığı geniş olurken emlak365.com olarak 12-13 Ekim ile ay sonuna kadar geçerli olacak tabloları oluşturduk. İşte 2021 Ekim Prefabrik ev fiyatları.

PREFABRİK EV FİYAT LİSTESİ 12 EKİM - 31 EKİM GÜNCEL TABLO

Prefabrik ev fiyatlarında fiyat farklılıkları çok yüksek tutarda olabilir. Farklı firmalar kendi imalat ve malzeme durumlarına göre bir fiyat oluştururken müşteriler için özel yapım ile talep edilen fiyat aralığına göre ev yapılabilir.

Ev fiyatlarının farklı olmasında en önemli etmen evin büyüklüğü olur. Evin büyüklüğü arttıkça fiyatlar katlanır. Bunun dışında evin tek yada çift kat olması da fiyat farkının yükselmesine neden olur. Diğer etmenler ise prefabrik ev malzeme kalitesi. Ev için yer alan eşyalarda kullanılan malzemeler fiyat farkı oluşturur.

Tüm Etmenlere Göre Ortalama Tablo

Kaliteli malzeme kullanımı ile prefabrik ev kurmak isteyenler için metrekare fiyatına göre oluşan tablo aşağı yukarı emlak365.com olarak hazırladığımız listedeki gibi olacak.

1+1 tipinde 43 metrekare büyüklüğünde prefabrik evler ortalama 53 bin TL ile 65 bin TL arasında yer alıyor.

2+1 tipinde 70 metrekare büyüklüğünde prefabrik evler ortalama 75 bin TL ile 85 bin TL arasında yer alıyor.

3+1 tipinde 100 metrekare büyüklüğünde prefabrik evler ortalama 115 bin TL ile 130 bin TL arasında yer alıyor.

Dubleks Prefabrik Ev

3+1 tipinde ve 3 banyolu 158 metrekare büyüklüğünde prefabrik evler ortalama 230 bin TL ile 265 bin TL arasında yer alıyor.

Yukarıda fiyat listesinde yer alan fiyat aralıklarının çok olması, prefabrik evlerde farklı etmenlerin fiyatları doğrudan etkilemesinden kaynaklanıyor. Öyle ki bazı istekler ile fiyatlar bu rakamların altına yada yukarısına hareket edebilir.

DAHA DÜŞÜK FİYAT İMKANIYLA İKİNCİ EL FIRSATI DA VAR

Prefabrik ev kurmayı düşünenler için ikinci el fırsatları da bulunuyor. Firmalar veya kişiler yayımladıkları duyurular ile ikinci el prefabrik ev satışı yapıyorlar. Bu satışlar sıfır fiyatlarının çok altına inebiliyor.