Fiyatlarda Ay Sonu Değişikliği! Bims Briket Fiyatları Ne Kadar Oldu?

İnşaat yapı malzemelerinin fiyatlarına dair güncel listeler araştırılıyor. Bims briket fiyatları ne kadar oldu? Bims briket çeşitleri için yeni fiyat listesi belli oldu mu?
Fiyatlarda Ay Sonu Değişikliği! Bims Briket Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Son dönemlerde inşaat sektöründe en önemli pronlem maliyet artışları olmaya devam ediyor. İnşaat yapı malzemeleri içerisinde olan bims briket için de güncel fiyatlar merak ediliyor. Bims briket fiyatlarına yeni zamlar yapıldı mı? Bim briket fiyatlarında meydana gelen son değişimler nelerdir?

BİMS BRİKET NASIL İMAL EDİLİR, NERELERDE KULLANILIR?

Bims briket konusunda araştırma yapanlar fiyatın yanında bu inşaat yapı malzemesinin niteliklerine dair de bilgi edinmek istiyorlar. Volkanizma sonucunda oluşan doğal bir taş olan bims hammaddesi kullanılarak üretilen bims briket özellikle inşaatlarda çok büyük faydalar sağplamaktadır. Farklı açılardan yararları bulunan bims briket güvenli yapıların inşa edilmesinde kullanılmaktadır. Elastik bir yapıya sahip olan bim briket çatlama ve kırılma gibi etkilere karşı dayanıklıdır. Bundan dolayı da depreme dayanıklı bir yapı inşa edilmek istendiğinde çoklukla bims briket kullanılmalıdır. Bunun yanında bims briket hem ısı hem de ses yalıtımında oldukça faydalıdır. Bim briket kullanılarak inşa edilen yapılarda ısı ve ses yalıtımı konusunda herhangi bir sorun yaşanmamaktadır. Tüm bunların yanında bims briket yangınlara karşı da dirençli olmasından dolayı sıklıkla tercih edilmektedir.

BİMS BRİKET ÇEŞİTLERİ NELERDİR?

İnşaat sektörü oldukça gelişmiş bir sektör olduğu için yapı malzemeleri de aynı ilerlemeye ayak uydurmaktadır. Yapı malzemelerinin üretimi geniş bir konsptte yapılırken kullanıma göre bims briket çeşitleri ortaya çıkmıştır. Ancak bazı çeşitler ve ölçüler sıklıkla kullanılmasından dolayı bir standart haline gelmiştir. Tam dolu, asmolen, yalıtımlı, boşluklu gibi bims briket çeşitleri bulunmaktadır. Bims blok üretimin de de kullanım talebine göre farklı boyutlarda üretim yapılabilmektedir.

BİMS BRİKET GÜNCEL FİYAT LİSTESİ!

Bims briket fiyatlarında standart bir fiyatlama bulmak oldukça zordur. Üretim ve nakliye maliyetleri farklı farklı olduğu için aynı şehirde farklı fiyatlar görülebilir. Şu anda piyasa ortalamasına göre bims briket fiyatları şu şekildedir:

-8,5'luk Bims Briket: 0,95 TL
-10'luk Bims Briket: 0,99 TL
-13,5'luk Bims Briket: 1,15 TL
-15'lik Bims Briket: 1,21 TL
-20'lik Bims Briket: 1,47 TL
-25'lik Bims Briket: 1,79 TL
-20'lik Asmolen Bims Briket: 1,38 TL
-25'lik Asmolen Bims Briket: 1,57 TL
-7'lik Klavuz Bims: 0,41 TL
-10'luk Klavuz Bims: 0,44 TL
-20'lik Bims Dolu Blok: 1,80 TL