Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mülkiyetinde Olan Konut İmarlı İki Arsa İhaleyle Satılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan iki adet konut imarlı arsa ihaleyle satılığa çıkarıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mülkiyetinde Olan Konut İmarlı İki Arsa İhaleyle Satılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan iki adet konut imarlı arsa ihaleyle satılığa çıkarıldı. Yapılan açıklamaya göre arsalar için 2 Eylül 2020 tarihinde kapalı teklif usulü ile ihale gerçekleştirilecek.

Türkiye'de belediyelerin taşınmazlarını ihaleyle satma işlemlerine ara vermeden devam ediliyor. Özellikle son dönemlerde konut imarlı arsalara olan yoğun talepler nedeniyle bu yönde resmi ilanlar daha çok yayımlanmaya başladı.



İHALE BİLGİLERİ KAMUOYUNA AÇIKLANDI!



Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan son resmi ilana göre Şahinbey ilçesinde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan iki adet arsa 2 Eylül 2020'de gerçekleştirilecek olan ihaleyle satılacak. Bu ihalede kapalı teklif usulü uygulanacak. Belediye tarafından verilen bilgiye göre ilgili ihale Gaziantep Büyükşehir Belediyesi encümen toplantı salonunda yapılacak.



ARSALAR İÇİN İSTENEN BEDELLER BELLİ OLDU!



Gaziantep Şahinbey ilçesinin Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsalar için detaylı açıklama Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Buna göre arsaların birisi 8.507 metrekarelik büyüklüğe sahip ve bu arsa için 6.805.952 TL muhammen bedel belirlendi. Diğer arsa ise 7.565 metrekarelik büyüklüğe sahip ve bu arsa da 6.052.152 TL'lik muhammen bedelle satışa çıkarıldı.



İhaleye katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler tekliflerini kapalı zarf içerisinde verecekler. Muhammen bedellerin üzerinde olmak şartıyla en yüksek teklifi veren katılımcılar ihaleyi kazanacaklar.



Emlak365.com