Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarafından Şahinbey İlçesinde Konut İmarlı İki Arsa Satışa Çıkarıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde olan iki adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarafından Şahinbey İlçesinde Konut İmarlı İki Arsa Satışa Çıkarıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde olan iki adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. 19 Ağustos'ta gerçekleşecek olan ihalede Kapalı Teklif Usulü uygulanacak.

Türkiye'de belediyelerin mülkiyetinde olan taşınmazların satışına yönelik ihale duyurularına devam ediliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde olan 2 adet konut imarlı arsa satışa çıkarıldı.



KONUT İMARLI SATILIK ARSA



Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin verdiği bilgiye göre konut imarlı iki arsa için 19 Ağustos 2020'de ihale gerçekleştirilecek. Satılacak olan arsalar için yapılacak olan ihale 19 Ağustos 2020'de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. İhalede ise Kapalı Teklif Usulü uygulanacak.



MUHAMMEN BEDELLER AÇIKLANDI



İhaleyle satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri de açıklandı. Buna göre Şahinbey ilçesinde bulunan 2.092 metrekarelik konut imarlı arsa için 1.778.412 TL; yine aynı ilçede bulunan 2.107 metrekarelik konut imarlı arsa için 1.686.200 TL muhammen bedel belirlendi. İlk arsa için 54.000 TL, ikinci arsa için ise 51.000 TL geçici teminat bedeli belirlendi.



KAPALI TEKLİF USULÜ İHALE



Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak olan ihalede muhammen bedel üzerinde en yüksel teklifi verecek olan gerçek veya tüzel kişiler konut imarlı arsayı satın almaya hak kazanacaklar. İhalede ortaya çıkan maddi yükümlülüklerin yerine getirilmesiyle arsaların ihaleyi kazanan kişiler adına tescili yapılacak.



Emlak365.com