Halk GYO 2020 Yılının İlk Yarısında 35.5 Milyon Liralık Net Kar Açıkladı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Halkbank'ın bağlı ortaklık şirketleri arasında yer alan Halk GYO 2020 yılının birinci yarısında 35.
Halk GYO 2020 Yılının İlk Yarısında 35.5 Milyon Liralık Net Kar Açıkladı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Halkbank'ın bağlı ortaklık şirketleri arasında yer alan Halk GYO 2020 yılının birinci yarısında 35.5 milyon liralık net kar açıkladı. Detaylar haberimizde..

Halkbank'ın bağlı ortaklık yaptığı şirketler arasında yer alan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılının birinci yarısına ilişkin verileri kamuoyu ile paylaştı.



HALK GYO 2020 YILINDA KONUT SATIŞLARI İLE DİKKAT ÇEKTİ!



Açıklanan rakamları değerlendiren Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan, “Ana hissedarımız Halkbank’ın ‘Önce Halk, Sonra Banka’ olma misyonuna uygun olarak, ev sahibi olmak isteyenler hayallerini daha fazla ertelemesinler istedik. Vatandaşlarımızı bir kez daha uygun koşullarda ev sahibi yaptığımız bu dönemde, projelerimize yatırımlarımızı da sürdürdük” diyerek ev sahibi olmak isteyen kişilerin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çalıştıklarını söyledi.



Bizimtepe Aydos konut projesi ile Erzurum Şehristan Konutları için satışların devam ettiğini belirten Karan Evora İzmir konut projesi için oluşan yoğun talebin de kendilerini oldukça memnun ettiğini dile getirdi.



Korana virüs salgını sonrası yaşanan normalleşme süreci ile ekonomik verilerin hızla toparlanmaya geçtiğini belirten Karan bu süreçte emlak sektörünün büyük önem taşıdığını belirterek kamu bankaları tarafından başlatılan destek kampanyaları ile sektörün bu zorlu süreçten güçlenerek çıkacağını dile getirdi.



Halk GYO 2020 yılının ilk 6 aylık dönemini kapsayan birinci yarıda 35 milyon 500 bin liralık net kar açıklayarak büyük bir başarıya imza atmış oldu. Şirketin özkaynakları 2.6 milyar lirayı aşarken aktif büyüklüğü ise 3 milyar lirayı aşarak dikkat çekti.



Halk GYO toplam hasılatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 125 arttı.



Emlak365.com