Halk GYO'dan 9 Milyon 750 Bin Liralık Arsa Satışı!

Halkbank iştirakleri arasında yer alan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KAP üzerinden yapmış olduğu açıklama ile yeni bir taşınmaz satışı yaptığını duyurdu.
Halk GYO'dan 9 Milyon 750 Bin Liralık Arsa Satışı!

Halkbank iştirakleri arasında yer alan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KAP üzerinden yapmış olduğu açıklama ile yeni bir taşınmaz satışı yaptığını duyurdu. Erzurum Palandöken ilçesinde bulunan iki arsa 9 milyon 750 bin liralık bedel ile satıldı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP üzerinden açıklama yayımlayan Halk GYO taşınmaz satışı için yeni bir karar yayımladığını duyurdu.



HALK GYO ERZURUM PALANDÖKEN İLÇESİNDE BULUNAN ARSASISI SATTI!



HAlka açık şirket olması nedeni ile KAP üzerinden açıklama yayımlayan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi Erzurum'un Palandöken ilçesinde bulunan iki arsasını sattığını duyurdu. Palandöken ilçesinde yer alan iki arsadan ilki 3 milyon 933 bin liraya satılırken ikincisi ise KDV dahil 5 milyon 816 bin liralık bedel ile elden çıkarıldı.



Yapılan iki arsa satışından Halk GYO kasasına giren para 9 milyon 750 bin lira olarak duyuruldu. Şirketten satış hakkında yapılan resmi açıklamada "Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun almış olduğu karar doğrultusunda; Şirketimiz portföyünde yer alan; Erzurum İli, Palandöken İlçesi 12580 ada 1 parsel numaralı arsa KDV dahil 3.933.628.- TL ve 12581 ada 1 parsel numaralı arsa ise KDV dahil 5.816.372.- TL olmak üzere toplam KDV dahil 9.750.000.-TL bedel karşılığında satılmıştır" ifadelerine yer verildi.



Halk GYO Türkiye'nin en büyük şirketleri arasında yer alırken inşaat sektörünün öncü markası konumu ile çok sayıda konut projesine de imza atıyor.



Emlak365.com