Halkbank Paraf Kart ile Kira Gelir Vergisi Ödemelerine 3 Taksit Fırsatı

Kira Gelir Vergisi ödemesi yapacak olan vatandaşlar için Halkbank yeni bir kampanya başlattı. Vergi ödemelerini Paraf Kart ile yapacak olan vatandaşlara banka ek taksit seçenekleri sunuyor.
Halkbank Paraf Kart ile Kira Gelir Vergisi Ödemelerine 3 Taksit Fırsatı

Kira Gelir Vergisi ödemesi yapacak olan vatandaşlar için Halkbank yeni bir kampanya başlattı. Vergi ödemelerini Paraf Kart ile yapacak olan vatandaşlara banka ek taksit seçenekleri sunuyor. Belli bir süreliğine geçerli olacak olan vergi ödemelerine ilişkin kampanya detayları.

HALKBANK'TAN KİRA GELİR VERGİSİ ÖDEMELERİNE 3 TAKSİT FIRSATI

Halkbank ve Gelir İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan kampanya kapsamında,, müşteriler kira gelir vergilerini Paraf ile Halkbank İnternet Şubesi ya da gib. gov.tr’den ödediklerinde 3 taksit fırsatından yararlanacaklar. Kampanyaya talep eden müşterilerin tamamı katılabilecek. Kampanya 1 Mart tarihinde başlamış olup 31 Mart tarihine kadar devam edecek. Bu süreç içerisinde kira gelir vergisi ödeyecek olan vatandaşlar katılım için başvuruda bulunacaklar.

Kampanya Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Halkbank Paraf Kart ile sağlanacak taksit olanaklarından faydalanacak olan vatandaşlar için yapmış olduğu olduğu açıklamasında, ödemelerden önce başvuru yapılması gerektiğini ilan etti. Bunun için müşteriler bankaya SMS atacaklar. Kısa mesaj ekranından KİRA yazacak olan müşteriler 3404'e mesaj atacaklar. Bunun dışında ise müşteriler Paraf Mobil uygulamasından kampanayaya dahil olabilecekler.

Halkbank kampanya katılımına ilişkin açıklamasında "Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır. Kampanyaya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir." bilgilerini paylaştı.

Kampanyadan Yararlanabilecek Kartlar

Kira Gelir Vergisi ödemelerini taksitle yapmak isteyenler için Parafly, Parafree, Sanal, Ek kart ,Paraf Bussines ,Paraf Esnaf, Paraf Kobi, Eczacı Paraf Kobi kartlarından birisinin olması yeterli olacak. Banka açıklamasında ayrıca Paraf Debit, Halk Card, iptal/iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılacak ödemelerin kampanya dışında olacağını ifade etti.