Halkbank'tan Ankara Çubuk'ta 91.000 TL Başlangıç Fiyatıyla Satılık Daire!

Halkbank tarafından Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir apartman dairesi satışa çıkarıldı. Başlangıç bedeli olarak 91.000 TL'nin açıklandığı daire oldukça uygun maliyetlerle satın alınabilecek.
Halkbank'tan Ankara Çubuk'ta 91.000 TL Başlangıç Fiyatıyla Satılık Daire!

Bankaların çeşitli nedenlerden dolayı mülkiyetlerine kattıkları gayrimenkullerin satışlarına dair ilanlar yayınlanmaya devam ediliyor. Bu ilanlardan birisi de Halkbank tarafından yayınlandıç Halkbank tarafından yayınlanan ilana göre Ankara'nın Çubuk ilçesinde bulunan ve şu anda mülkiyeti Halkbank'a ait olan apartman dairesi satılığa çıkarıldı.

HALKBANK'TAN ANKARA ÇUBUK'TA SATILIK DAİRE

Ankara'nın Çubuk ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Ege Sokak'ta olduğu bildirilen apartman dairesinin 64 metrekare büyüklüğünde ve 2+1 olduğu bildirildi. 1992 yılında yapılmış olan apartmanda bulunan daire Halkbank satafından satılacak. Bu daireyi satın almak isteyen vatandaşlar hangi şartlarda satış işleminin gerçekleşeceğini merak ediyorlar.

91.000 TL BAŞLANGIÇ FİYATI

Halkbank'ın verdiği bilgilere göre dairenin satışı için başlangıç fiyatı olarak 91.000 TL belirlendi. Bu fiyat üzerinden vatandaşlar daireyi satın almak için teklif vererek fiyatı arttırabilecekler. Teklif vermek isteyen vatandaşlardan halkbank 2.730 TL teminat talep edecek. Teklifte bulunmak isteyen vatandaşlar da 1.000 TL'lik minimum artış yapabilecekler. Daha düşük miktarlarda artış yapmak isteyenlerin teklifleri Halkbank birimlerince kabul edilmeyecek.

Ankara Çubuk'ta bulunan apartman dairesine verilecek teklifler sonucunda satın alma işleminde en yüksek teklifi veren katılımcı hak sahibi olacak. Bu şekilde satın alma işlemi tamamlanacak. Satış işleminin resmen tamamlanması için ise verilen son teklifin tutarının Halkbank'a ödenmesi gerekecek.

Halkbank'ın satışa çıkardığı Ankara Çubuk'taki apartman dairesinin satış işlemleri için ilgili şube yetkili olacak. Şubeden daha kapsamlı bir şekilde bilgi edinilebilecek. Bu bilgilere göre de satış için teklif sunulabilecek.

Öte yandan teklif sunmak için teminat bedelini Halkbank'a ödeyen katılımcılar eğer daireyi satın alma hakkı elde edemezler ise belirli şartlar altında ödemiş oldukları teminatları Halkbank'tan geri alabilecekler. Son teklifi veren katılımcı daireyi satın almaktan vazgeçerse ödediği teminat üzerinden de cezai yaptırım ilşe karşılaşabilecek.