Havalimanı Kargo Terminalinde Kiralık Ofis İlanı! Muhammen Bedel ve İhale Tarihi

Kiralık işyeri ihale ilanı kapsamında Devlet Hava Meydanları İşletmesi başvuru kılavuzu yayımladı.
Havalimanı Kargo Terminalinde Kiralık Ofis İlanı! Muhammen Bedel ve İhale Tarihi

Kiralık işyeri ihale ilanı kapsamında Devlet Hava Meydanları İşletmesi başvuru kılavuzu yayımladı. İşyerinin özellikleri, kiralama işleminin süreci, kiralama ücretine dair muhammen bedel ve ihale işlemlerine dair bilgi veren kurum tüm ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

İşte Isparta Havalimanında yer alan işyeri için kiralık ilanı detayları ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin açıkladığı fiyat.

HAVALİMANINDA KİRALIK OFİS İHALE İLANI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından yayımlanan kiralık ofis ihale ilanında, ofisin kullanım durumu hakkında bilgi verildi. Özel şartların sağlanması ile kiralanacak olan işyeri için düzenlenecek ihaleye dair de bilgi veren kurum, muhammen bedeli de ilan etti. İşte Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından yayımlanan kiralık ofis ilanına dair satış duyurusu.

"Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Kargo Terminalinde bulunan alanın bölünmesi ile oluşturulacak Z-32 nolu 30 m²’lik ofis ile ilgili her türlü tadilat masrafının ihaleyi alan tarafından karşılanması kaydıyla, KDV dahil aylık 1.500.-TL(binbeşyüzTL) muhammen kira bedeli üzerinden Uçak Hat Bakım Hizmetlerinde kullanılmak üzere açık ihale usulü ile ihale edilerek 31.12.2021 tarihine kadar kiraya verilecektir."

İHALE ŞARTNAMESİ 100 TL İLE ALINACAK

Havalimanı içerisinde yer alan ofisin kiralanması için başvuruda bulunacak olan istekliler, Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından hazırlanan ihale şartnamesini almak zorundalar. İhaleye katılmak için alınması zorunlu olan şartname; DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığı veya Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Müdürlüğünden alınabilecek. Şartname için gider ücreti 100 TL olarak belirlendi. Ayrıca ihaleye katılacaklar 10.000 teminat ücreti ödeyecekler.

Şartnameyi alan ve teminat ücreti ödeyenler ise ihale tarihine kadar başvurularını yapacaklar. Başvuru işlemleri kurumun ilan ettiği birimlerine, teminat ücretine dair makbuz ve şartnamede yer alan başvuru evrakları ile birlikte bizzat yapılacak.