Hayallerini Erteleme Türkiye Diyen Emlak Konut GYO 10.5 Milyarlık Satış Rekoru Kırdı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO konut satışlarını arttırmak için başlatmış olduğu Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası ile büyük yankı uyandırmıştı.
Hayallerini Erteleme Türkiye Diyen Emlak Konut GYO 10.5 Milyarlık Satış Rekoru Kırdı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO konut satışlarını arttırmak için başlatmış olduğu Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası ile büyük yankı uyandırmıştı. 2 sene ertelemeli konut kredisi kullanma imkanı sunan şirketin ulaştığı satış rakamı kampanyanın başarısını gözler önüne serdi. Detaylar haberimizde...

Türkiye 1 Haziran 2020 tarihi itibari ile ekonomide yeni normala geçiş yaparken kamu bankaları ev sahibi olmak isteyen kişilere ucuz kredi vermeye başlamıştı.



Devlet bankaları tarafından başlatılan kampanyaya ek olarak pandemi döneminde satışları büyük oranda düşen Emlak Konut GYO'da büyük bir kampanyaya imza atmıştı.



TÜRKİYE'DE BİR İLK! 2 SENE ERTELEMELİ KONUT KREDİSİ DESTEĞİ İLE HEMEN TESLİM KONUT PROJELERİ!



Emlak Konut GYO tarafından başlatılan kampanya kapsamında satışa sunulan konut projeleri üzerinden ev alan kişilere anlaşmalı bankalar üzerinden 2 sene ertelemeli konut kredisi desteği verileceği ilan edilmişti.



Hayallerini Erteleme Türkiye Diyen Emlak Konut GYO 10.5 Milyarlık Satış Rekoru Kırdı!



Düzenlenen kampanya kapsamında 180 ay vadeli olmak üzere 24 aya kadar ödemesiz dönemli olmak üzere 1 milyon liraya kadar olan kredi talepleri için yüzde 0.69 faiz oranı ile kredi desteği verileceği ilan edilmişti. Satışa sunulan konut projeleri üzerinden ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar alıma hız verince Emlak Konut GYO Temmuz ayı satışları Haziran ayını geride bırakarak yeni bir rekora imza attı.



Hürriyet Gazetesi yazarlarından Gülistan Alagöz tarafından yapılan habere göre Emlak Konut kampanya kapsamında satışa sunduğu konutlardan 7 bin 700 tanesini elden çıkardı. Yapılan toplam satış rakamı ise 10 milyar lira barajını aştı ve 10,5 milyar olarak revize edildi. Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahiib olan kişiler 24. ay itibari ile ilk taksit ödemesine başlamadan yüzde 15'lik kalan tutarı ara ödeme olarak yatırıyorlar.



Emlak365.com