ICBC Bank Farklı Şehirlerdeki Daire ve Diğer Gayrimenkullerini Satışa Çıkardı

Banka gayrimenkulleri kapsamında bir ilanda ICBC Bank Turkey'den geldi. Basın İlan Kurumu üzerinden yayımlanan duyuru ile kurum farklı illerde yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardığını bildirdi.
ICBC Bank Farklı Şehirlerdeki Daire ve Diğer Gayrimenkullerini Satışa Çıkardı

Banka gayrimenkulleri kapsamında bir ilanda ICBC Bank Turkey'den geldi. Basın İlan Kurumu üzerinden yayımlanan duyuru ile kurum farklı illerde yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardığını bildirdi. Bankanı satışını yapacağı gayrimenkuller ve satış bilgileri haberimizde.

ICBC BANK TURKEY BANKA GAYRİMENKULLERİNİ SATIYOR

ICBC Bank satışa çıkarılan banka gayrimenkulleri ihale ile satılacak. Bankaya ait olan farklı türlerdeki gayrimenkulleri almak isteyenler öncelikle bankaya başvuruda bulunacaklar. Başvuru işlemlerini tamamlayanlar ihale tarihinde açık artırmaya dahil olacaklar. Banka ihalede en yüksek teklifi verenin gayrimenkulleri alma hakkına sahip olacağını duyurdu.

TEKLİF BAŞVURU İŞLEMLERİ

Banka konut satışlarına ilişkin yayımladığı duyurusunda, satışa çıkarılan konutlar için tekliflerin 4 Mart tarihine kadar yapılması gerektiğini duyurdu. Tekliflerin ne zaman ve nereye verileceğine ilişkin banka ilan edilen tarihe kadar (mesai bitimi 18.00) vatandaşların teklifini sunması gerektiğini sundu.

Teklif işlemleri ICBC Bank Turkey Genel Müdürlüğü Sorunlu Krediler Takip Birimi Maslak İstanbul adresine gönderileceğini duyurdu. İlana ilişkin ve açık artırmaya çıkarılan gayrimenkullere dair banka, 0212 335 56 18 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabileceğini duyurdu.

BANKANIN SATIŞA ÇIKARDIĞI GAYRİMENKULLER

ICBC Bank tarafından yayımlanan gayrimenkul satış duyurusunda arsa, mesken, çatı katı mesken, dükkan ve kagir ev olduğu ilan edildi. İlana ilişkin muhammen bedel fiyat listesini Basın İlan Kurumu üzerinden ilan eden banka aşağıda yer alan tabloyu yayımladı.

ICBC Bank Farklı Şehirlerdeki Daire ve Diğer Gayrimenkullerini Satışa Çıkardı

ICBC Bank Farklı Şehirlerdeki Daire ve Diğer Gayrimenkullerini Satışa Çıkardı

SATIŞA ÇIKARILAN GAYRİMENKULLER

ICBC Bank Turkey tarafından yayımlanan satış duyurusuna vatandaşlar Resmi İlan Portalı (İlan gov.tr) adresinden ulaşabilirler. Bankanın ilan ettiği başvuru adresinden şahsen bilgi de alınabilir. Bunun için vatandaşların Teklif işlemleri ICBC Bank Turkey Genel Müdürlüğü Sorunlu Krediler Takip Birimi Maslak Maslak Mahallesi Dereboyu 2 Caddesi No: 13 Sarıyer İstanbul adresinde gidebilirler.

İHALE SONRASI İŞLEMLER

İhale kapsamında en yüksek teklifi veren vatandaşlar için ikinci aşama başlayacak. Bu aşamada müşteriler aldıkları gayrimenkul için devir teslim işlemlerini tamamlayacaklar. Bankanın ilgili birimi ile tamamlanacak bu işlemlerde talep edenler bankaya kredi kullanımı için de başvuruda bulunabilirler. ICBC Bank dükkan alımlarında işyeri kredisi, daire alımlarında konut kredisi sunuyor. Bu krediler banka gayrimenkulleri kapsamında daha avantajlı olabilir.

Emlak365.com