İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İzmir Depremi Sonrası Kurulan Konteyner Kenti Ziyaret Etti!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 şiddetindeki depremde evleri hasar gören vatandaşların kalıcı konutların inşası tamamlanana kadar ikamet etmeleri için konteyner kent kurulmuştu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İzmir Depremi Sonrası Kurulan Konteyner Kenti Ziyaret Etti!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 şiddetindeki depremde evleri hasar gören vatandaşların kalıcı konutların inşası tamamlanana kadar ikamet etmeleri için konteyner kent kurulmuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kurulan konteyner kenti ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem nedeni ile evleri zarar gören kişilerin kalıcı deprem konutları inşa edilene kadar ikamet etmeleri için kurulan konteyner kenti ziyaret etti.



Konteyner kentte kalan kişilerle sohbet eden Bakan Soylu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek kurulan yerleşim yerindeki eksiklikleri yerinde tepsit ederek tüm talepleri not aldı.



SÜLEYMAN SOYLU İZMİRLİ DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında "İzmir Bayraklı'da kurulan konteynerkent alanında, hemşehrilerimizle bir aradayız" ifadeleri ile depremzedeleri ziyaret ettiğini duyurdu.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İzmir Depremi Sonrası Kurulan Konteyner Kenti Ziyaret Etti!



Hatırlanacağı üzere İzmir depremi olduğu tarihte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İzmir'e hareket etmiş o tarihlerde gözler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu aramıştı. Bakan Soylu daha sonra sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında koronavirüs tanısı konulduğunu ve karantina altında olduğunu belirterek neden İzmir'e gitmediği sorularını yanıtlamıştı.



Bakan Soylu bugün yapmış olduğu ziyarete ilk olarak Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Fatma Betül Sayan Kaya ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek eşliğinde Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantı ile başlarken ardından İzmir'de kurulan konteyner kenti basına kapalı olarak ziyaret etti.



Emlak365.com