İnşaat Yapı Malzemeleri Mart 2021 Fiyatları! Gazbeton Ytong Fiyat Listesi

İnşaat yapı malzemeleri arasında yer alan kalemlerden birisi de Gazbeton Ytong. İnşaatlarda ses ve ısı yalıtımı adına kullanılan Gazbeton Ytong için ise fiyat listesi değişti.
İnşaat Yapı Malzemeleri Mart 2021 Fiyatları! Gazbeton Ytong Fiyat Listesi

İnşaat yapı malzemeleri arasında yer alan kalemlerden birisi de Gazbeton Ytong. İnşaatlarda ses ve ısı yalıtımı adına kullanılan Gazbeton Ytong için ise fiyat listesi değişti. 2021 yılının mart döneminde yaşanan son gelişmelerin ardından oluşan güncel fiyatları aktarıyoruz.

2021 MART AYI GAZBETON YTONG FİYAT LİSTESİ

İnşaat sektörünün en önemli sorunlarının başında artan maliyet oranları geliyor. Türkiye'nin en gelişmiş sektörlerinin başında gelen inşaat sektöründe firmalar, maliyetlerin en düşük seviyede olması adına sürekli araştırma halindeler. En uygun fiyatla yapılarını tamamlamayı arzu eden firmalar için emlak365.com olarak bizlerde güncel fiyat listelerini derliyoruz. İnşaat sektöründe kullanılan her malzeme için ayrı ayrı firmaların fiyat listelerini düzenli olarak paylaşıyoruz.

Bu haberimizde de siz okuyucularımız için mart ayı Gazbeton Ytong fiyatlarını araştırdık. Ocak ve şubat aylarında yaşanan ekonomik gelişmeler, üretim sorunları, arz talep değişimleri nedeniyle fiyatlar sürekli değişti. Firmaların mart 2021 döneminde Gazbeton Ytong için açıkladıkları liste ise şu şekilde;

GAZBETON YTONG FİYAT LİSTESİ

Gazbeton Ytong Fiyat Listesini adet fiyat üzerinden derledik. Büyüklüklerine gör değişen fiyatlar ortalama halde aşağıda yer aldığı şekilde. Bu fiyat listesi genel bir fiyat listesi olup firmalara, bölgelere, nakliye ve ek taleplere göre değişebilmekte.

Bir adet 5 lik Gazbeton Ytong 3,80 TL

Bir adet 7,5 luk Gazbeton Ytong 4,60 TL

Bir adet 8,5 luk Gazbeton Ytong 5,25 TL

Bir adet 9 luk Gazbeton Ytong 5,65 TL

Bir adet 10 luk Gazbeton Ytong 6,15 TL

Bir adet 15 lik Gazbeton Ytong 9,15 TL

Bir adet 20 lik Gazbeton Ytong 12,50 TL

Bir adet 30 luk Gazbeton Ytong 18,50 TL

GAZBETON YTONG KULLANIM AMACI

İnşaat yapılarında, dairelerde veya diğer taşınmazlarda Gazbeton Ytong kullanımı amacı ses ve ısı yalıtımının sağlanmasıdır. Özellikle konutlarda önemli bir ısı yalıtım aracı olan Gazbeton Ytong önemli maliyet kalemi arasında yer alıyor. Kullanım alanı ve amacına göre farklı büyüklüklerde kullanılan bu malzeme ek olarak ses yalıtımı sağlar.