İş Bankası 164 Metrekare Konutu 35 Bin TL'ye Satışa Çıkardı!

Uygun fiyatla konut satın almak isteyenlere İş Bankası'ndan önemli bir fırsat sunuldu. 35 Bin TL'den başlayan fiyatlarla İş Bankası uygun fiyatla konut satışı yapıyor.
İş Bankası 164 Metrekare Konutu 35 Bin TL'ye Satışa Çıkardı!

Türkiye'de konut satın almak isteyenlerin karşılamak zorunda oldukları maliyetler tüm zamanların zirvesine çıktı. Meydana gelen bu fiyat yükselişleri vatandaşları ucuz konut satışlarına yönlendirdi. Konut satın almak için uygun fiyat bulmadan harekete geçmek istemeyenler arayışlarını kapsamlı olarak devam ettiriyorlar. İş Bankası da mülkiyeti kendisine ait olan konutları oldukça makul fiyatlarla satışa çıkardı.

İŞ BANKASI UYGUN FİYATLA NASIL KONUT SATIŞI YAPIYOR?

Bankalar kredi verdikleri müşterilerden teminat olarak bazen konutlarını göstermelerini talep ediyorlar. Ancak bu kredilerin geri ödemelerinde tıkanıklık yaşanması durumunda kredi karşılığında konutların mülkiyetleri bankalar lehine tescil ediliyor. Müşteriye kullandırılan kredi ise kağıt üzerinde kredi zararı olarak bankaların bilançolarına ekleniyor. Bu kredi zararlarını telafi etmek ise mülkiyeti bankaya geçen konutların satışı ile mümkün oluyor.

İŞ BANKASI KONUT SATIŞ İLANLARI

İş Bankası satışa çıkardığı konutlar için oldukça uygun fiyat belirliyor. Bu fiyatlar üzerinden de satış fiyatları belirleniyor. Konutlar için müşteriler tekliflerini sunarken bir çeşit ihale sistemi uygulanıyor. Belirli bir sürenin sonunda en yüksek teklifi verenler konutları satın almaya hak kazanıyorlar. Konutlara ne kadar az ilgi olursa fiyatlar da o kadar düşük oluyor. Bu şekilde piyasanın yarı fiyatına ev sahibi olunabiliyor.

35 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA KONUT SATIŞI

İş Bankası konut satış ilanlarına göre Türkiye'nin farklı illerinde 100 Bin TL'nin altında fiyatlarla konut satışı yapılmaya devam ediliyor. Bu ilanlara göre Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 149 metrekarelik konut 100 Bin TL'ye, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 115 metrekarelik konut 80 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

İş Bankası 164 Metrekare Konutu 35 Bin TL'ye Satışa Çıkardı!

İş Bankası'nın uygun fiyatlı konut satış ilanları içerisinde Samsun'un Canik ilçesinde bulunan 95 metrekarelik konut da yer alıyor. Bu konut için İş Bankası tarafından 100 Bin TL fiyat belirlendi. Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde ise 100 metrekarelik konut 100 Bin TL'ye satışa çıkarıldı. Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ise 95 metrekarelik konutun 60 Bin TL'ye satıldığı ilan edildi. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki 164 metrekarelik konut için ise 35 Bin TL fiyat belirlendi.

İş Bankası uygun fiyatlı konut satış ilanlarına göre Ankara'nın Beypazarı ilçesinde de 113 metrekarelik konutun 100 Bin TL'ye satıldığı bildirildi.