İş Bankası Konut Satışları Yenilendi! İşte En Ucuz 10 Konutun Fiyat Listesi

İş Bankası'nın kendisine ait olan konutlara dair yayımladığı liste Ocak ayının kalan son 10 gününde yenilendi.
İş Bankası Konut Satışları Yenilendi! İşte En Ucuz 10 Konutun Fiyat Listesi

İş Bankası'nın kendisine ait olan konutlara dair yayımladığı liste Ocak ayının kalan son 10 gününde yenilendi. Banka müşterilerine indirimli fiyatlarla ev satışı yaparken fiyatlar ise bazı şehirler ve bazı konutlar için oldukça düşük olabiliyor. İşle bankanın ilan ettiği o liste.

Ev alacak olan vatandaşların göz önünde bulundurması gereken duyruların bazıları da bankaların satışa çıkardıkları konutlar.



Hem kamu bankaları hemde özel bankalar müşterilerinin ev alımlarına, kendi sitelerinden yayımladıkları duyurular ile aracılık ediyorlar. Hemen hemen her banka kendisine ait olan ve farklı şehirlerde yer alan konutları satışa çıkarıyor.



İŞ BANKASI'NDAN KONUT SATIŞI



İş Bankası'da kendisine ait olan ve Türkiye geneli farklı şehirlerde yer alan konutların satışı için ilan yayımlayan bankalar arasında yer alıyor. Bankanın güncel satışları arasında çok sayıda şehir için ilan bulunurken satılığa çıkarılan konut sayısı onlarca.



Bankanın satılığa çıkardıkları bu konutlar arasında yer alan ve en ucuz fiyatları olanları ise emlak365.com olarak derledik. İşte mülkiyeti İş Bankası'na ait olan ve en düşük düşük fiyata satılan konut statüsündeki gayrimenkuller.



EN UCUZ KONUT SATIŞ LİSTESİ











İŞ BANKASI KONUT SATIŞLARINA NASIL ULAŞILIR?



İş Bankası tarafından yayımlanan konut satış ilanları, bankanın kurumsal internet sitesi üzerinden duyuruluyor. İş Bankanı'nın resmi sitesinden banka gayrimenkul satış duyurularına ulaşılabilir, il il satılık konutlar incelenebilir ve satın almak için açık artırmaya başvuru yapılabilir.



İŞ BANKASI'NDAN NASIL KONUT ALINIR?



İş Bankası'nın satışa çıkardığı konutlardan almak isteyenler, internet bankacılığı işlemleri üzerinden başvuruda bulunabilirler. Bunun dışında İş Bankası şubelerinden de konut satışları için ilk adım atılabilir.



Emlak365.com