İstanbul Başakşehir'de 199 Bin 553 Metrekare Arazi Kiraya Verilecek

İstanbul Başakşehir'de yer alan ve mülkiyeti Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğüne ait olan arazi kiralanmak üzere ihaleye çıkıyor.
İstanbul Başakşehir'de 199 Bin 553 Metrekare Arazi Kiraya Verilecek

İstanbul Başakşehir'de yer alan ve mülkiyeti Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğüne ait olan arazi kiralanmak üzere ihaleye çıkıyor. Kiralanacak arazinin toplam büyüklüğü 199 bin 553 metrekare olarak açıklandı.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü yayımladığı bir duyuru ile kendisine ait olarak vakıf arazisini kiralayacağını ilan etti. Söz konusu arazi için ihale başvurusunda bulunacak olanların nasıl bir süreç izleyeceklerine dair detaylar şu şekilde;



İSTANBUL'DA KİRALIK VAKIF ARAZİSİ



İlana çıkarılan arsa İstanbul ili Başakşehir ilçesi Kayabaşı Mahallesi Panayır Bayırı mevkii 933 parsel 5 paftada yer alıyor. Arazinin toplam büyüklüğü 199 bin 553 metrekare. İhale duyurusunda Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ilgili dökümanlarınwww.fsm.edu.tr web adresinde veya Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğünden görülebileceğini duyurdu.



İhaleye katılacak olan istekliler ihale şartnamesini yine üniversiteden, Zeyrek Mah. Büyükkaraman Cad. No: 53 Fatih / İSTANBUL FSMVÜ Rektörlüğü / İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı adresinden 500 TL karşılığında alabilecekler.



İHALE TARİHİ



Kurum arazi kiralanması için ihalenin 3 Şubat tarihinde düzenleneceğini duyurdu. İhaleye katılacak olanlar ihale şartnamesinde yer alan evraklar ile bilirkte başvurularını Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar.



Başvuru işlemleri ihale şartnamesinde üniversite tarafından ilan edilen başvuru evraklarının derlenmesi ve ihale geçici teminat bedelinin ödenmesiyle yapılacak.



Emlak365.com