İstanbul Bayrampaşa'da 320 Araçlık Otopart için İhale İlanı

Bayrampaşa Belediyesine ait olan ve 320 araç kapasitesi bulunan otopark için kiralama ilanı yayımlandı.
İstanbul Bayrampaşa'da 320 Araçlık Otopart için İhale İlanı

Bayrampaşa Belediyesine ait olan ve 320 araç kapasitesi bulunan otopark için kiralama ilanı yayımlandı. Söz konusu otoparkın belli bir süre kiralanacağını duyuran belediye başkanlığı muhammen bedel listesi ile ihale şartlarını ilan etti.

İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan bir otopark için ihale düzenleyeceğini ilan etti.



İstanbul ili Bayrampaşa Belediyesi sınırları içindeki Yenidoğan Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi No:2 adresine kayıtlı olan ve Bayrampaşa Belediye Başkanlığı Hizmet Binası ve Alışveriş Merkezi alt kısmında otoparkın 3 yıl süreyle kiralanacağı bildirildi.



320 ARAÇLIK OTOPARK 3 YILLIĞINA KİRALANACAK



Yayımlanan ihale ilanında söz konusu otopark 3 yıllığına kiraya verileceği duyuruldu. Bu kiralama işlemlerinin ihale usulü ile tamamlanacağını duyuran İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanlığı ihaleye başvuruda bulunacak olan vatandaşların neler yapacaklarına dair bilgi verdi.



İsteklilerin ihaleye başvuruda bulunabilmeleri için yapmaları gereken ilk işlemin şartname esaslarını sağlamalarını gerektiğini ifade eden belediye başkanlığı şartnamenin Belediye Hizmet binası 3.kat Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden temin edilebileceğini bildirdi. İstekliler kurum üzerinden şartnameyi ücretsiz inceleyebilecekler başvuru için 250 TL karşılığında bu şartnamenin alınması gerejiyor.



İhale Ne Zaman Yapılacak?



İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanlığı ihale sürecine ilişkin açıklamasında "İhale Belediye hizmet binasında bulunan Belediye Encümen odasında 3 Aralık 2020 tarih, Perşembe günü saat 10.00’da 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine istinaden yapılacaktır." bilgisini verdi.



Muhammen bedelini de açıklayan İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanlığı 3 yıllık süre boyunca aylık 46.000,00 TL+KDV/Ay muhammen bedel belirlendiğini duyurdu. İstekliler toplam kira bedelinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 25.maddesine istinaden %3’ü (49.680,00 TL) tutarında geçici teminat ve 2 aylık kira bedeli (92.000,00 TL) tutarında iştirak(kefalet) teminatı alınması kaydıyla başvuru yapabilecekler.



Emlak365.com