İstanbul Büyükşehir Belediyesi Arsa Satış İhalesi İlanı Yayımlandı!

Pandemi döneminde büyük gelir kaybı yaşayan belediyeler yaşadıkları kayıpları telafi etmek amacı ile taşınmaz satışları yapmaya devam ediyorlar.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Arsa Satış İhalesi İlanı Yayımlandı!

Pandemi döneminde büyük gelir kaybı yaşayan belediyeler yaşadıkları kayıpları telafi etmek amacı ile taşınmaz satışları yapmaya devam ediyorlar. Bu belediyelerden biri de İstanbul Büyükşehir Belediyesi oldu.

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Pendik ilçesi Dolayoba mahallesinde yer alan 1.455 metrekare büyüklüğündeki arsa 5 milyon 751 bin liralık muhammen bedel ile satışa sunuldu.

İBB ARSA SATIŞ İHALESİ HANGİ TARİHTE YAPILACAK, SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

İhale için yayımlanan metinde "İhaleye katılmak isteyenlerin, yukarıda belirtilen belgelerle birlikte İhale şartnamesinde belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını da içeren kapalı zarflarını en geç 30 Mart 2021 saat 16:00’a kadar Belediye Encümeni’ne (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen Müdürlüğü Saraçhane/Fatih/İSTANBUL) sıra numaralı alındı belgeleri karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır" ifadelerine yer verilerek ihale tarihi 31 Mart 2021 ve ihale saati ise 10:00 olarak ilan edildi. Bu tarih ve saate kadar yapılacak olan başvurular ilgili evrakların eksiksiz ve tam olarak teslim edilmesi halinde kabul edilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Arsa Satış İhalesi İlanı Yayımlandı!

Başvuru tarihinin sona ermesi ile beraber ihale Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Yenikapı Etkinlik
Alanı, Kennedy Cad. No:11/1 Fatih/İstanbul adresinde yapılacak. Arsa satışı için ihale kapalı teklif usulü ile yapılırken ihale şartname bedeli ise 700 lira olarak ilan edildi. İhaleye katılmak isteyen kişi ve kurumların ihale için hazırlayacakları tekliflerini yukarıda yer alan tarih ve saate kadar gerekli evrakları da ekleyerek kapalı zarf içerisinde belediyeye sunmaları yeterli olacak.